IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TIRANA: KORDON POLICIJE, ČUVA VUČIĆA, Veliki protesti NAROD NEĆE ni njega, ni njegov “Mali Šengen”… (foto i video)

Pred sastanak lidera Zapadnog Balkana o “malom Šengenu” u Tirani su se okupili građani koji protestuju protiv sporazuma koji je inicirao predsjednik Srbije…

TIRANA: Regija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijsti, petak, 20: 12, 19: 52… TIRANA: KORDON POLICIJE, ČUVA VUČIĆA, Veliki protesti NAROD NEĆE ni njega, ni njegov “Mali Šengen”… (video)

NEPOSRETNO Pred sastanak lidera Zapadnog Balkana o “malom Šengenu” u Tirani su se okupili građani koji protestuju protiv sporazuma koji je inicirao predsjednik Srbije…

Demonstranti nose zastave i transparente, a čuju se i pištaljke. Veliki broj policajaca je prisutan i mnogo novinarskih ekipa.

DANAS Aleksandar Vučić boravi u Tirani, gdje će danas i sutra učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana o “malom Šengenu”.

Nešto već oko 17 sati počeo je trilateralni sastanak predsednika Srbije Vučića, premijera Albanije Edija Rame i premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva.

Čitaj još:   STIŽE NAM NAJDRAŽI GOST: Baščaršija okićena, Sarajlije dobro raspoložene u susretu ramazanu... (foto, video)

Oni će oko 19 sati u hotelu Rogner, prisustvovati donatorskom koncertu “Nikada nećete biti sami”.

Inicijativu za stvaranje unije i okolnih zemalja poput Albanije i Makedonije dao je Vučić, a to bi trebalo da predstavlja uklanjanje prepreka za protok roba, usluga, ljudi i kapitala.

Izvor B92

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši