IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. decembar 2019. godine

Ovan brine, Bika ulaže, Blizanci rade, Rak se povlači u sebe, Djevica u gužvi, Vaga vaga, Škorpiji dobar dan, Strijelac promašuje cilj, Jarac nervozan, Vodolija umorna, a Ribe ćute. Ovo je dnevni horoskop za 22.12.2018. godine.

OVAN

Odluke koje mogu da budu veoma važne vas očekuju u narednom periodu. Potrudite se da se fokusirate na vaš posao. Sa voljenom osobom vas očekuju lijepi trenuci. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.

BIK

Zadovoljni ste trenutnim okolnostima na polju posla. Ne biste sada ništa pretjerano menjali. Samoća vam odgovara i niste trenutno spremni za neku novu ljubavnu vezu. Želite da se posvetite sebi. Pazite na svoje zdravlje.

BLIZANCI

Na poslu vas očekuje period u kojem su moguće veće promjene. Važno je da budete posvećeni svojim obavezama. Danas vas očekuje jako povoljan dan za odnos sa voljenom osobom koja vam je posvećena. Zdravlje vam je dobro.

RAK

Danas ćete početi da razmišljate o promjeni posla koja bi u budućnosti mogla da vam bude značajna. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mogućnost za spajanje sa osobom do koje vam je stalo. Pazite na ishranu.

LAV

Pred vama je faza u kojoj možete da imate neke nestabilnosti i probleme na ovom polju u narednom periodu. Veza između vas i voljene osobe može da bude na neki način promjenljiva. Mogući su problemi sa probavom.

Čitaj još:   IBARSKA U BLOKADI: Zastoji kod Raške... (foto)

DJEVICA

Danas je povoljan dan da se malo izmeestite iz poslovnog okruženja i da se odmorite od obaveza. Posvetite se tome da sa voljenom osobom poboljšate odnos ako želite da ostanete zajedno. Osjećate se sasvim dobro.

VAGA

Očekuje vas period koji može da vam bude prilično nepovoljan za ovo polje. Dosta stresova je pred vama. Sumnje koje imate u vezi voljene osobe mogu da se ispostave kao istinite. Izbjegavajte konzumiranje alkohola.

ŠKORPIJA

Atmosfera na poslu bi mogla da bude veoma stresna. Ne slažete se baš najbolje sa svojim saradnicima. Između vas i partnera dolazi do prilike za rješavanje problema. Brinite o svojoj koži koja bi mogla da vam bude osjetljiva.

STRIJELAC

Danas ćete realizovati planove koje imate na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period za svoj posao. Ne osjećate se više opušteno kada ste sa voljenom osobom, mnogo toga vas sada opterećuje. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Danas vas očekuje period velikih promjena na polju posla. Nove informacije brzo dolaze do vas. Sa partnerom vas očekuje veoma zanimljiv period u kojem ćete se bolje upoznati i otkriti neke nove stvari. Zdravlje vam je stabilno.

VODOLIJA

Iako vaša očekivanja trenutno jesu velik, uspjećete da ih ispunite i da budete zadovoljni. Pred vama je period koji vam donosi novo poznanstvo koje za vas može da bude prilično značajno. Povedite računa o svom stomaku.

Čitaj još:   HIT na društvenim mrežama: ŠKOLA U SRBIJI ZABRANILA BERMUDE, UČENIK SE POJAVIO U MAMINOJ HALJINI... (video)

RIBE

Možete da se nadate uspjehu kada je u pitanju polje posla. Očekuje vas povoljan dan za ovo polje. Sa voljenom osobom se lijepo slažete i zadovoljni ste vašom vezom. Lijepo se osjećate jer ste voljeni. Izbjegavajte cigarete…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši