IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRHUNAC RS- a: Nasilje u Skupštini, zbog NATO- a, Ministar policije, udario Stanivukovića i nazvao ga majmunom… (foto i video)

Sjednica je naglo prekinuta i data je tzv. pauza od deset minuta…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, 23.12.2019, 22:20…  VRHUNAC RS- a: Nasilje u Skupštini, zbog NATO- a, Ministar policije, udario Stanivukovića i nazvao ga majmunom…

Na večerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač udario je Draška Stanivuković poslanika PDP-a, a potom je sjednica Narodne skupštine naglo prekinuta. Data je tzv, pauza…

Prethodno je Lukač prijetio, i vrijeđao Stanivukovića.

Lukač je u obraćanju nazvao Stanivukovića promotorom NATO pakta noseći zastavice u NSRS-u donoseći to pred svečanu govornicu, pred predsjednika Vlade, ali i njega.

– Draško Stanivukoviću moraš da znaš jednu stvar. Ja kad sam ratovao sa mojim borcima. NATO avioni su mi letili iznad glave i gledao sam svaki čas da li će mi te bombe istresti na glavu. Ne možeš te zastavice nositi ovdje u Narodnoj skupštini. Ti to ne razumiješ, tad si bio veoma malen. Ali sada bi trebao da shvatiš neke stvari. I nemoj nikad više to da uradiš prema meni. Ne znam prema drugima kako inače ćeš završiti kao i one zastavice što su završile ovdje danas, kazao je Lukač.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu…

Čitaj još:   E VIVA MONTENEGRO: Zalud pereš ruke Žarko Rakčeviću, zalud se skrivaš pod apostolske skute Adžiću... (foto i video)

Nakon toga je Stanivuković prišao Lukaču u namjeri da dobije objašnjenje kako će završiti zbog čega je Lukač na PDP-ovca bacio papire, nazvao ga majmunom a potom i udario.

Sjednica je nakon ovog incidenta prekinuta…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Kasim ZORANIĆ, tvrdi da su "DRAŠKOVI sinovi" Emira BJELAKA, natjerali da sve demantuje- "ONI LEDE KRV U ŽILAMA"... (foto, video)

Komentariši