IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. decembar 2019. godine

Ovan energičan, Biku problemi na poslu, Blizanci otvoreni za ljubav, Rak u svađi sa partnerom, Lav ponosan, Djevica u ljubavi, Vaga zadovoljna, Škorpija frustrirana, Strijelac nestrpljiv, Jarac sebičan, pred Vodolijom uspjeh, a Ribama fali optimizma. Ovo je dnevni horoskop za 26.12.2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete novu priliku za promjenu radnog mjesta koja će vam odgovarati. Možete da očekujete priliku za poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Odlično stanje na polju zdravlja.

BIK

Radite vrijedno i važno vam je da na polju posla postignete najbolje rezultate. Možete da očekujete povoljan period. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom riješite probleme. Potrebna vam je fizička aktivnost!

BLIZANCI

Preispitujete svoje planove kada je u pitanju posao i dolazite do zaključka da će vam trebati neke promjene. Moguće je da ste imali turbulentan period u vezi i da ćete sa partnerom imati dosta ljubomore. Povedite računa o ishrani.

RAK

Možete da očekujete napeto stanje kada je u pitanju vaš posao. Sve ukazuje na svađe sa kolegama. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ima neku tajnu u odnosu sa vama ili će biti misteriozna. Poradite na jačanju imuniteta.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite bolju zaradu u narednom priodu. Ostvarićete dobru komunikaciju osobom koja vam je važna. Nova ljubavna veza počinje. Povedite računa o grudnom košu.

Čitaj još:   Vic dana KAKO Zaljubljena plavuša laže momka...

DJEVICA

Nemojte da donosite nagle odluke i da odlazite sa radnog mjesta ako još uvjek nemate neki plan B. Moguće je da priželjkujete da ostvarite novu emotivnu vezu ali niste još našli osobu koja vam se dopada. Povedite računa o stomaku.

VAGA

Pokažite da umijete da budete jaki u teškim okolnostima i bićete nagrađeni za trud koji ste pokazali. Komunikacija sa voljenom osobom postaje sve gora. Često se svađatei razmišljate o prekidu veze. Prolazan kašalj vas muči.

ŠKORPIJA

Očekuje vas dobar dan kada je u pitanju polje posla. Možete da se nadate sasvim mirnoj atmosferi. Želite da ostvarite stabilan odnos na ljubavnom polju. Bićete zadovoljni situacijom sa voljenom osobom. Prijaju vam svježe namirnice.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite planove koje ste imali. Zaljubljeni ste u svog partnera i uživate u zajedničkim trenucima. Srećni ste jer ste pronašli pravu ljubav. Mogući problemi sa zuboboljom.

JARAC

Očekuje vas momenat odluke na polju posla. Potrudite se da budete mudri i trezveni prije svega. Ako budete danas pokrenuli važna pitanja u odnosu sa voljenom osobom uspjećete da ih riješite. Stanje je sve bolje.

VODOLIJA

Pred vama je faza koja donosi poboljšanje poslovnih okolnosti, moguća je i bolja zarada kod vas. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Ako ste slobodni, nije loš dan da ostvarite neko novo poznanstvo. Problemi sa plućima.

Čitaj još:   UBISTVA, NASILJE, KRAĐE: Djeca poznatih u SRBIJI s one strane zakona... (foto)

RIBE

Trebalo bi da se maksimalno posvetite svojim obavezama ako planirate da ostvarite poslovno napredovanje. Odličan je dan za ljubavno polje kod vas prikazan. Očekuju vas romantični trenuci. Imate višak energije, prijaće vam trening.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši