IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNAJPERI, NA SVAKIH 100 METARA: Zasjeda za berbera osumnjičenog za otmicu male MONIKE… (foto i video)

Potrage za Ninoslavom koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12)…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25.12.2019, 19: 50… SNAJPERI, NA SVAKIH 100 METARA: Zasjeda za berbera osumnjičenog za otmicu male MONIKE…

Snajperske jedinice se prema poslednjim nezvaničnim informacijama nalaze na svakih 100 metara!

Jovanović, osuđeni silovatelj poznatiji kao Malčanski berberin, danima se skrivao sa djetetom u selima u okolini Knjaževca. Policija je prethodno tokom pretrage u jednom selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama.

U jednoj od obijenih kuća navodno je nađena i posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, keksa, ali prema nezvaničnim informacijama i odsečena kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici Moniki Karimanović (12). Kuća prema nezvaničnim informacijama pripada jednoj njegovoj rođaci.

Čitaj još:   TEROR, PAO KAMATAR: Zbog njega je djevojka pokušala da sebi oduzme život...

Djevojčica je nestala prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu u niškom naselju Brzi Brod. Nakon pet dana potrage Monika je viđena danas kod pruge Niš – Zaječar u mjestu Podvis. 

Nekoliko svjedoka je prijavilo policiji da Jovanović navodno vuče djevojčicu ka brdima iznad knjaževačkog sela Orešac...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši