IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. decembar 2019. godine

Ovan samostalan,  Bik ima šesto čulo, Blizancima vole da organizuju, Rak ima bol u leđima, Lavu dobro ide, Djevica lenja, Vaga se dvoumi, Škorpiji treba motiv, Strijelcu se spremaju zadaci, Jarac uporan, Vodoliji zanimljiv dan, a Ribama se čuva padova. Ovo je dnevni horoskop za 28. decembar 2019. godine.

OVAN

Pred vama je dan koji može da vam donese dosta pozitivnih poslovnih okolnosti. Vaša tvrdoglavost bi mogla da vam stvori već komplikacije u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Mogući problemi sa probavom.

BIK

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati podršku oko realizacije planova koje ste imali. Danas ćete uspjeti da ostvarite pozitivan kontakt sa osobom koja vam se dopada od ranije. Manji problemi sa grlom.

BLIZANCI

Danas je povoljan dan da donesete neku novu odluku koju ćete kasnije sprovesti u djelo na polju posla. Uskoro vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti baš po vašim mjerilima. Izbjegavajte pretjerivanje u bilo čemu.

RAK

Konačno napredujete na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Očekujete susret sa osobom koju poznajete od ranije. Imaćete pozitivna dešavanja u ljubavi. Urinarni trakt vam je osjetljiv.

LAV

Čekaju vas nove promjene i dešavanja kada je u pitanju posao. Biće potrebno da se svemu prilagodite maksimalno. Danas ćete imati novo poznanstvo na polju ljubavi. Povedite računa o niskom pritisku.

Čitaj još:   Autobus sletio u rijeku, 24 osobe poginule... (foto)

DJEVICA

Čeka vas povoljan dan. Moguće je da ćete čuti neke lijepe vijesti kojima ćete biti prilično zadovoljni. Niste se snašli u komunikaciji sa osobom, pa je došlo do nesuglasica. Pad imunitet je naglašen kod vas.

VAGA

Izbjegavajte poslove koji sa sobom nose bilo kakvu dozu rizika jer biste mogli da budete na nekoj vrsti gubitka. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će želeti avanturu sa vama. Oči su vam osjetljive.

ŠKORPIJA

Danas možete ostvariti novo poslovno poznanstvo koje vam na ovom polju može biti veoma značajno. Sve više sumnjate u osjećanja koja partner pokazuje ka vama, moguće je da polako gubite povjerenje. Problemi sa stomakom.

STRIJELAC

Pred vama je dobar period za bitne odluke kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Imaćete puno novih prilika za poznanstva ali vi još uvjek mislite na staru ljubav. Dobro se osjećate.

JARAC

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete u budućnosti. Stanje vam je prilično nestabilno. Moguće je da ste razočarani u partnera jer se ispostavilo da je bio neiskren. Problemi sa štitnom žlezdom.

VODOLIJA

Razmišljajte o mogućim promjenama i to vas brine. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti opterećeni poslom. Sa voljenom osobom ostvarujete atmosferu razumjevanja i zadovoljni ste. Moguća je vrtoglavica.

Čitaj još:   NENAD ČANAK: „Dodik će da bježi u Moskvu, tu mu je sigurna kuća, RS nije srpska u smislu da pripada Srbima..." (foto, video)

RIBE

Ne posvećujte se svom poslu dovoljno i veoma lako gubite fokus. Dosta toga vas opterećuje na neki način. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom koja u vama budi neka nova posebna osjećanja. Problemi sa nesanicom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši