IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAT NA ULICAMA NIKŠIĆA: Blokirali dio parka, priveden portparol DF- a… (foto i video)

U Nikšiću je u toku sukob policije i onih koji protestuju. Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen prije sat vremena…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika , Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 27.12.2019, 20: 49… RAT NA ULICAMA NIKŠIĆA: Blokirali dio parka, priveden portparol DF- a…

U Nikšiću je u toku sukob policije i građana. Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen pre sat vremena u Nikšiću, jer je držao pre toga srpsku trobojku na stepeništu hrama.

Policija, koja stoji sa opremom za razbijanje demonstracija, je okupljenima zabranila da blokiraju saobraćaj, a oni u velikim grupama prelaze preko pješačkog i otežavaju saobraćaj.

Oko 300 građana okupilo se večeras ispred Hrama Svetog Vasilija u Nikšiću, u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, nakon čega je došlo do koškanja sa policijom.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: Peticija protiv Šešelja Srba iz Novog Pazara

Takođe, portparol Demokratskog fronta Marko Kovačević priveden je u nikšićki Centar bezbjednosti.

Okupljeni viču “Ne damo svetinje” i skandiraju protiv predsjednika Crne Gore i Srbije Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića.

Policija, koja stoji sa opremom za razbijanje demonstracija, je okupljenima zabranila da blokiraju saobraćaj, a oni u velikim grupama prelaze preko pješačkog i otežavaju saobraćaj.

Demonstranti su blokirali dio Bulevara 13. jul do marketa Voli.

Pristiže sve veći broj Nikšićana, dok je u blizini Hrama parkirano više policijskih vozila, kao i u okolnim ulicama. Ovaj skup prethodno nije prijavljen policiji…

izvor Cdm

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši