IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIBIJA KERLA: “Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK, neće moći, nije me stid, rodila me je Mejra…”(foto)

BIBIJA KERLA, POSLANICA DF-A U SKUPŠTINI KS: “Nudite mi golem novac da izdam Demokratsku frontu, nazivate kurvom i gadurom, ali džaba vam, neću biti IZDAJNIK, NITI PAPAK!”

SARAJEVO: BiH, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 29.12.2019, 19: 00… BIBIJA KERLA: “Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK, neće moći, nije me stid, rodila me je Mejra…”

“Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK. E, pa neće moći, ja jesam ružna (ubiste se tim ublehaškim komentarima), ali me nije stid jer me rodila Mejra, nosim farmerice , a ne suknju i ja znam da sam žensko…Lažite, pričajte, komentarišite, ali od mene nećete napraviti IZDAJNIKA. Moj izgled i moj privatni život je moja privatna stvar. Do jučer ste me dizali u zvijezde, sada sam gadura, kurva, prevarant, izdajnik”, poručila je zastupnica Bibija Kela u svom obraćanju na društvenim mrežama…

Bibija Kerla, zastupnica Demokratske fronte u Skupštini Kantona Sarajevo, oglasila se na svom twiter profilu povodom najnovijih događaja vezanih za promjenu parlamanentarne većine i nastojanja da se smijeni aktuelna Vlada KS. Demokratja fronta je, kao što je poznato, zajedno sa SDA i SBB formirala novu parlemanetarnu većinu, a smim tim i preuzimanje vlasti od do sada vladajuće “Šestorke”.

Nisam se prodala 2015. kada je mojih 6 kolega napustilo DF i otišlo da dokazuju tzv.”odanost”. Ne prodajem se ni sada”, kaže na početku pisma Kerla, inače nekadašna vrhunska spotašica.

Dolazili su neki dan “drugari” , nudili tri puta više nego što imam uz DF-u, tražili da kažem cijenu, spominjali kako su valjali mojim mrtvim roditeljima u ratu…Halo, bagro kretenska, ostavite moje mrtve roditelje na miru. Oni su našli svoj smiraj, a vi ako tako nastavite, vjerujte da neću sjediti skrštenih ruku.

Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK. E, pa neće moći, ja jesam ružna (ubiste se tim ublehaškim komentarima), ali me nije stid jer me rodila Mejra, nosim farmerice , a ne suknju i ja znam da sam žensko…Lažite, pričajte, komentarišite, ali od mene nećete napraviti IZDAJNIKA. Moj izgled i moj privatni život je moja privatna stvar. Do jučer ste me dizali u zvijezde, sada sam gadura, kurva, prevarant, izdajnik“, poručila je zastupnica Bibija Kela u svom obraćanju na društvenim mrežama...

Čitaj još:   Vic dana Kako Hercegovci registruju firmu...
alt

Bibija Kerla je i ranije imala oštre sukobe sa liderom Stranke Naroda i pravde Elmedinom Konakovićem u vrijeme dok je bio predsjdnika Kantonalne Vlade,a ona također zastupnik DF-a koji je bio u opoziciji. Prema njenim javno iznesenim tvrdnjama i tada je politička strutura okupljena oko Konakovića (i SDA) pokušavala korumpirati i privoliti je napusti DF. “Udarili ste na najpoštenijeg zasptupnika u kanonalnoj Skupštini”, poručila je Bibija Kerla prije četiri godine Elmedinu Konakoviću.

izvor (S.B.)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši