IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOLINDA, NOVI GAF I BRUKA: Pozvala birače da GLASAJU ZA MILANOVIĆA, “Zaokružite broj 1”… (foto)

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović napravila je veliki gaf i u poruci tokom gostovanja na N1 televiziji pozvala birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara, a na tom broju je inače Zoran Milanović…

ZAGREB: Hrvatska, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 29.12.2019, 12: 00…  KOLINDA NOVI GAF I BRUKA : Pozvala birače da GLASAJU ZA MILANOVIĆA: Zaokružite broj 1! (foto)

“U drugom krugu je prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već štampani”, rekla je za ovaj portal potpredsednica Državne izborne komisije Vesna Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali ona očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

“Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović”, poručila je predsjednica biračima.

Čitaj još:   POZVALA 192 i Rekla patroli da dođe da je uhapsi, planira TERORISTIČKI NAPAD...

izvor iBalkan.net/24sata.hr; Foto: EPA/Antonio Bat

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši