IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAŠA PRELIJEPA, AZRA RADI ZA NAJVEĆU MODNU AGENCİJU…

Mlada manekenka Azra Patković (18) iz Travnika je ispunila životne snove već od tinejdžerskih dana. Kako je otkrila , u školu manekena sa svojom prijateljicom je krenula sa svega 13 godina iz radoznalosti i zabave.

Svoje prve “modne” korake napravila je sa agencijom Abc Models Mgmt International, koja je 2015. godine dobila međunarodno priznanje za najbolju modnu agenciju u BiH i Istočnoj Evropi i koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.

Sredinom avgusta, na poziv Stele Zubak, u Sarajevo su stigli predstavnici najprestižnije modne agencije IMG Paris, gdje su održali kasting. Tom prilikom, Azra Patković je dobila svoju šansu za nastavak modeling karijere u IMG worldwide, što je uvijek željela.

Čitaj još:   DETALJI TRAGIČNE NESREĆE KOD SARAJEVA: Policajac stao da pozdravi majku pa poginuo... (foto)

Tako mašta postaje stvarnost, jer danas Azra hrabro gazi domaćim i stranim modnim pistama. Radila je kampanju za “Nike”, dizajnera Christian Pellizzari, kao i kampanju za “Pinko”, italijanski “Deichman”, “Moncler”, “Lazzari” te sarađivala s italijanskim časopisom “Grazia”. S francuskim DJ-om Kungsom odradila je zanimljiv videoshooting koji je emitiran na jednom od većih festivala u Americi.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši