IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PSIHOPATA SMISLIO BOLESTAN PLAN-BERBERIN POSTAO ŽENA?

Potraga za Malčanskim berberinom i dalje je intezivna, a traje već 14 dana. Malo je reći da su mještani Malče uplašeni i da tamo vlada panika. Mnogi pretpostavljaju da se baš u svom selu krije Ninoslav Jovanović koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12).

Na terenu je 300 pripadnika policije, Vojska se povukla kada je Monika pronađena, ali kako su rekli mještani Malče, Orehovca, Glogovca, Miljkovca na svakih 100 metara stoje policijski punktovi, pišu Novosti.

  • Postoji puno policajaca u civilu koji proveravaju svakoga ko prođe pored punkta. Interesantno je to da se provjeravaju i žene, jer policija smatra da bi Berberin čak mogao da se preruši u ženu –  rekao je izvor blizak istrazi.
Čitaj još:   SNIMCI SPEKTAKULARNE PLJAČKE ZAGREBAČKE ZLATARE: Uigrani lopovi odnijeli višemilijunski plijen ... (foto i video)

Policija provjerava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo.

Mještani Malče su ubjeđeni da se on krije baš u svom selu što izaziva još veći strah. Sve kuće su zaključane i djeca su sklonjena jer se pretpostavlja da bi Malčanski berberin mogao da otme novu žrtvu.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši