IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO SVEDOČENJE: BERBERIN JE POKUŠAO DA ME SILUJE, SPASIO ME OTAC!

Pojavila se nova žrtva Malčanskog berberina. Meštanka Malče poslije skoro 30 godina nam je ispričala da je Ninoslav Jovanović pokušao da je siluje i ošiša.

Sada imam 49 godina. Sve se dogodilo kada sam imala 20, a on 17 godina – počinje ispovjest uplašena žena čije je ime poznato redakciji.

Sreo me u selu, stalno me pratio i opsjedao, a onda je jednog dana je htio da me siluje. Još uvijek vučem traume i ovo što se dešava danas mi je samo sipalo so na ranu. Nesrećna žena nam je povjerila da je svoje iskustvo sa Berberinom proživjela ispočetka kada je čula da je oteo Moniku Karimanović (12).

Ne znam kako sam uspjela da se iskobeljam iz njegovih ruku. Bježala sam kao luda. Naravno, jurio me sve vrijeme, a onda je negdje ispred moje kuće uzeo jednu letvu i lupio me po glavi. Moj otac je čuo da se nešto dešava pa je istrčao iz kuće. Kada ga je Ninoslav video dao se u bijeg. Slučaj je zataškan, a na mom srcu i duši su ostali ožiljci, rane koje nikada nisu prošle. Ovih dana mještanka Malče sedi zaključana u svojoj kući. Svi njeni rođaci i prijatelji koji znaju kroz šta je prošla su vrlo pažljivi prema njoj.

Čitaj još:   DETALJI SVIREPOG UBISTVA- BRUTALNO MUČENA , SILOVANA I UBIJENA...

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši