IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IRANSKA OSVETA: Objavljeni prvi snimci napada na AMERIČKU AMBASADU I BAZU… (foto i video)

Ovaj incident desio se nakon niza najava vrha Irana da Amerika može očekivati odmazdu zbog ubistva generala Kasema Sulejmanija, koje je naredio predsjednik SAD-a Donald Tramp…

BAGDAD: Svijet,Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04.01.2020, 21:54… IRANSKA OSVETA: Objavljeni prvi snimci napada na AMERIČKU BAZU… (foto i video)

Na američku ambasadu u Bagdadu, glavnom gradu Iraka, izvršen je raketni napad, objavio je dopisnik BBC-ija Nafiseh Kohnavard na svom Twitter nalogu.

Prema prvim informacijama, tri iračka civila povređena su nakon raketnog napada na “Zelenu zonu” u Bagdadu u gde se nalazi i Američka ambasada.

Kako javlja AFP, na “Zelenu zonu” u Bagdadu su ispaljene dvije rakete. Također, reporteri javljaju da je pogođena i baza gdje se nalaze američke trupe 80 kilometara sjeverno od Bagdada.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Čestitke na požrtvovanoj, odvažnoj i borbenoj igri i plasmanu među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu u košarci... (foto)

Prema informacijama Rojtersa koji se poziva na policijske izvore, za sada nema podataka o žrtvama, a raketa je definitivno eksplodirala u blizini ambasade.

Ovaj incident desio se nakon niza najava vrha Irana da Amerika može očekivati odmazdu zbog ubistva generala Kasema Sulejmanija, koje je naredio predsjednik SAD-a Donald Tramp.

Američki vojni helikopteri viđeni su na nebu iznad Bagdada ubrzo nakon što su se čule eksplozije...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši