IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN…

Policijska akcija je uspješno završena. Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage i to u selu Malča, i to na malčanskom groblju, danas 5. decembra, uoči Badnjeg dana!

Ranije danas, policija je dobila dojavu od komšija da je Berberin viđen na 300 metara od svoje kuće. U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

“Blic” prenosi da je mještanin Malče, u čijoj kući je viđen N.J., rekao da se sreo oči u oči sa njim i da je bio prljav, u sivoj jakni i iscrpljen. N.J je navodno prespavao u sjeniku te kuće, a viđen je kada je izašao, vjerovatno u potrazi za hranom. Mještani su odmah potom pozvali policiju, a “Malčanski berberin” je pobjegao.

Čitaj još:   UŽAS I HOROR U SRBIJI! Iz Dunava isplivao leš sa vezanim rukama i nogama, mještani prestravljeni... (foto)

Uskoro opširnije…

Jovanović je, inače, bio u zatvoru od 2006. do 2018. godine na izdržavanju kazne zbog silovanja. Jovanović je višestruki silovatelj povratnik.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši