IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAŠ DNEVNI HOROSKOP Za dan 07.01. 2016. godine…

Prvo ćete malo da se volite a nda ćete malo da se svađate, a sigurni smo da ćete pronaći par baš onako finih razloga da se „istresete“ na voljenu osobu…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 06.01, 2020, 20:23… NAŠ DNEVNI HOROSKOP Za dan 07.01. 2016. godine…

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za 07. 01. 2020. godine. od astrološkog tima regionalnbog portala ibalkan.net

OVAN
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akomulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki »ljubavni suton«.

Sugestija: Razgovor i relaksacija djeluju pozitivno na Vaše psihičko stanje…

BIK
Samouvjereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osjećate veliki emotivni zanos, ali kao da Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vješto »izmiče« pred Vašim pozivima. Promjenite svoj stil ponašanja…

Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se…

BLIZANCI
Očekujete pozitivne odgovore u rješavanu poslovno-finansijskih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko »sitnih« nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima. U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati Vaše namjere, ali ne možete očekivati »čudo«…

Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi…

RAK
Djelujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna i iznenadnim promjenama. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da »nešto« od toga nedostaje.

Sugestija: Društvena uloga ili angažovanost djeluju pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu…

LAV
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvjereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osjećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. jul 2019. godine…

Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoje misli i energiju…

DJEVICA
Umijete da djelujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da Vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumjevanja za nečije greške ili male emotivne »slabosti«.

Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se…

VAGA
Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje Vas iznenadni dobitak. Djelujete zadovoljno zbog događaja koji Vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja i postupke, kao »ljepši dio stvarnosti« koji Vas prati.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi…

ŠKORPIJA
Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smjenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namjere, to još uvijek ne predstavlja dokaz za »osudu«. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici…

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane…

STRIJELAC
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali primjećujete da se oko Vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce u poslovnom dijalogu. Prije ili kasnije moraćete da položite svoje »emotivne račune« i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da »kontroliše« Vaše kretanje.

Sugestija: Osjetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i povjeravanja…

JARAC
Djelujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osjećate se kao da ste uplovili u »hladne emotivne vode«, sada tražite dobro rješenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumjevanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. oktobar 2019. godine...

Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

VODOLIJA
Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali Vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namjere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

Sugestija: Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

RIBE
Osjećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umijete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama. Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osjećate i pratite.

Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i djelujete podsticajno na svoju okolinu…

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Komentariši