IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Berberin, pred tužiocem: Moniku, izabrao nasumično, riješio da se preda, ali plašio se da ga ne ubiju… (foto)

Osumnjičen za otmicu djevojčice, iznio je odbranu pred tužiocem. Nije reagovao kada mu je brat rekao: “Sad si me vidio, i više nikad”…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08: 01 2020, 23: 45… Berberin ovo je rekao tužiocu: Moniku sam izabrao nasumično, riješio sam da se predam, plašio sam se da me ne ubiju…

NISAM namjeravao da otmem baš Moniku, izabrao sam je nasumično tog jutra. Predstavio sam se kao električar iz škole i molio je da uđe u auto, da mi pokaže put. Pokušavala je da pobjegne, ali nije uspjela. Odveo sam je do prve iskopane zemunice i tu je ošišao perorezom, a onda i makazama.

Ovo je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Nišu izjavio u svoju odbranu Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao “malčanski berberin”, koji se tereti da je 20. decembra oteo Moniku K. (12) i mučio je 10 dana...

Navodno, ispričao je da je sa devojčicom poslije dva dana od kidnapovanja otišao do Orešca kod Knjaževca. Vidio je da ga policija i Žandarmerija traže. Nije koristio telefon, niti je imao oružje. Riješio je da se vrati do Malče, da dovede djevojčicu i da se preda, ali nije smio, jer se, kao je rekao kod tužioca, bojao da ga policija ne ubije.

Čitaj još:   TOTALNI HAOS: Parižani, bježe i masovno odlaze uoči nove blokade!!! (foto i video)

Jovanovića je poslije davanja iskaza u Tužilaštvu saslušao i sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu, koji mu je odredio jednomjesečni pritvor, uvaživši razloge koje je navelo tužilaštvo.

Jovanović je uhapšen u nedelju, 5. januara, 17 dana nakon što je oteo djevojčicu iz Suvog Dola. Njega je uhvatio policijski službenik iz Leskovca Vladimir Spasić sa još dvojicom kolega, dok se skrivao na malčanskom groblju, nakon što je prethodno istog dana otkriven u dvorištu jednog miještanina Malče. Policija je tada saopštila da Ninoslav nije pružao otpor prilikom hapšenja, već je legao na zemlju i rekao da je došao na babin grob.

izvor agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   "Sraman snimak": Napadač na bh. sportiste ponosan na učinjeno- ''Jednom je slomljen nos, drugom su napukle kosti, znači bilo je haos'' (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši