IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUKA: Poznati političar, pijan masturbirao pred djevojkama u parku, držao gaćice i onanisao… (foto)

U svojoj obrani je rekao da je bio na kupanju te se potom prošetao do parka i spustio se na klupu, u ruci je držao kupaće gaćice svoje partnerke…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 09: 01 2020, 08: 35… BRUKA: Poznati političar, pijan masturbirao pred devojkama u parku, držao gaćice i onanisao…

Splićanin koji se nekad bavio politikom, a danas je zaposlen kao pomoćni radnik u HEP-u, osuđen je na Prekršajnom sudu nepravomoćno zbog masturbiranja na javnom mjestu pod uticajem alkohola na uslovnu kaznu od 30 dana zatvora koja se neće izvršiti ako ne počini novi prekršaj u roku godinu dana, javlja Dalmatinski portal.

Prekršaj se dogodio prošle godine. Okrivljeni je sjedeći na klupi parka na Kruševića guvnu masturbirao u prisustvu devojaka, koje su sjedele na obližnjim klupama, navodi se u presudi.

U vlastitoj obrani je rekao da je bio na kupanju na Bačvicama te se potom prošetao do parka i sjeo na klupu. U ruci je držao kupaće gaćice svoje partnerke.

Čitaj još:   DA SAM IZAŠAO MINUT RANIJE, I JA BIH NASTRADAO! Jovanu je, masovni ubica ukrao auto za bjekstvo, pronašao ga na auto- putu kod policije! (foto, video)

Nakon nekog vremena, do njega su došli policijski službenici i lišili ga slobode. Tvrdi da nije masturbirao gledajući djevojke. Naveo je kako se nekad bavio bodi-bildingom i koristio steroide pa je impotentan.

Odgovarajući na pitanja sudije, kazao je kako s partnerkom nema intimne odnose, ali voli da skuplja gaćice svojih djevojaka jer mu to pruža zadovoljstvo. Potvrdio je da je popio više piva i bio pod uticajem alkohola. Policiji je predao i manju količinu marihuane koju je nabavio tog popodneva. Dok je sjedio u parku, zbog mraka nije dobro video ko se još sve tu nalazi, ali je po glasovima zaključio da tu ima mlađih ženskih osoba

izvor Dalmatrinski portal

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši