IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR KOJI JE RADNICA U ZLATARI PREŽIVJELA:”Vi ste došli po lančić” i krenula je vriska…

Pljačkaš zlatare još nije uhvaćen i policija za njim traga!!!

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 11: 01.2020, 12: 55… HOROR KOJI JE RADNICA U ZLATARI PREŽIVJELA:”Vi ste došli po lančić” i krenula je vriska…

Nalazila sam se u toaletu, ali sam čula glas koleginice Radmile, koja me je zamenila za pultom: “Vi ste došli po lančić?”.

Ništa mi u tom trenutku nije djelovalo neobično, niti sumnjivo. A onda sam čula njeno vrištanje, jer ju je mlađi muškarac, koji se predstavio kao kupac, poprskao jakim sprejom u oči.

Uzeo je tacnu punu nakita i pokušao sa njom da pobjegne, ali je stigao samo da vrata. Nije mogao da ih otvori, jer se spetljao kad je shvatio da se otključavaju na daljinski. Na kraju je, ipak, uspio da izađe, sa nešto nakita koji je pokupio sa poda.

Ovako Dušica Vasić, saradnica u zlatari, u najkraćem opisuje nemilu scenu u lokalu u Bulevaru Jovana Dučića u novosadskom Novom naselju, koju su u četvrtak oko 15 časova zabilježile i sigurnosne kamere. Snimak, na kojem se jasno vidi mladić u crvenoj jakni i šta se dešavalo u zlatari, ubrzo poslije pljačke osvanuo je na društvenim mrežama i u medijima.

Čitaj još:   GI 21. maj: TEMELJNI UGOVOR, čija vjerodostojnost nije potvrđena, suštinski je običan PAMFLET...

– Mladić od oko 25 godina, pristojnog izgleda, u zlatari je najpre bio dvadesetak minuta prije pljačke, interesujući se za lančiće – prepričava nam Vasićeva. – Govorio je da hoće nakit u vrijednosti do 25.000 dinara i da želi da ga pokloni djevojci. Poslije toga je otišao pod izgovorom da ide da podigne novac

Navodni kupac se zaista nešto kasnije vratio da uzme nakit, ali očigledno ne sa namjerom da ga plati, već da ga otme. Da bi se domogao plena, iz jakne je izvadio bočicu sa sprejom i sa male razdaljine Radmilu poprskao po očima.

– Za pet minuta su stigli policajci, inspektori i forenzičari i uradili uviđaj, dodajući da je uvjeren da će izgrednik biti identifikovan i uhapšen…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši