IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Požar progutao starački dom u našem okruženju, stradali štićenici „nisu imali nikakvih šansi…“ (foto i video)

U jutarnjim satima subote došlo je do velikog požara u Domu za starije i nemoćne “Zelena oaza” u…

Andrijaševac: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 11:01.2020, 09:55… TRAGEDIJA: Požar progutao starački dom u našem okruženju, ima stradalih „nisu imali nikakvih šansi…“ (foto i video)

Pored doma u Andraševcu se u dvorištu nalazio drveni objekt, u kojem su po svemu sudeći, bili smješteni i štićenici doma. Ondje je došlo do požara, a objekt je izgorio do neproznatljivosti, javlja jedan od portala u okruženju…

Kako je potvrđeno iz Zagorske javne vatrogasne postrojbe, u objektu je pronađeno šest mrtvih tijela. Vatra se rasplamsala tolikom brzinom da nisu imali šanse izaći, doznajemo.

Policija će očevidom utvrditi koje su okolnosti dovele do ove velike tragedije.

Čitaj još:   MILIJARDER POGINUO U PADU HELIKOPTERA: Vlasnik je Telenora, šta sve posjeduje u Srbiji... (foto i video)

Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar je potvrdio da je u požaru smrtno stradalo više osoba. Vatrogasci i dalje rade na gašenju i sanaciji požarišta, te će se očevid moći obaviti tek kada nastupe uvjeti da policijski službenici uđu u objekt, objasnio je.

Dom za starije i nemoćne Zelena oaza udaljen je svega trideset kilometara od Zagreba, a petnaest od Marije Bistrice. Pruža smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe, a kapacitet doma je 20 osoba.

izvor zagorje.com

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši