IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Potvrđeni identiteti ubijenih u nezapamćenom masakru na splitskim ulicama… (foto i video)

OTKRIVEN MOTIV ZA NEZAPAMĆENI POKOLJ U SPLITU: Izrešetao je tri osobe jer su ga mjesecima zlostavljali zbog bratovog duga…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12: 01.2020, 00: 05… HOROR: Potvrđeni identiteti ubijenih u nezapamćenom masakru na splitskim ulicama…

Kako agencije i mediji doznaju iz dobro obaviještenih izvora, u današnjem napadu u centru Splita ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak...

Paić i Boban usmrćeni su na licu mjesta oko 15:30, dok je Torlak preminuo predvečer u KBC Split od posljedica ranjavanja automatskim oružjem.

Torlak i Paić dobro su poznati policiji kao pripadnici splitske krim scene…

Ubica, odjeven u crno i s automatskom puškom u ruci, odšetao je nakon pucnjave put Marjana, pri tom snimljen mobitelom od strane prolaznika koji su svjedočili pokolju. Uskoro su centar grada preplavili policajci i krenula je potraga za ubicom.

Imena ubijenih uskoro su bila poznata, a osobe koje su se spominjali kao ubijeni redom su povezani s narkomiljeom. Nakon višesatne potrage, zamjenik načelnika Policijske uprave Splitsko-dalmatinske Marko Serdarević obratio se oko 18 sati javnosti s potvrdom da je policija zbog povezanosti s pucnjavom u Splitu koja je rezultirala s tri smrtna slučaja privela dvije osobe te da nad njima provode istražne radnje policija. 

Čitaj još:   STRAVIČAN ZLOČIN: UBIO GA PA BACIO U BUNAR...

Prema prvim informacijama, osveta je motiv ovog krvavog pohoda. Mladić koji se sumnjiči da je počinio zločin, prema tim informacijama, bio je zadnjih mjeseci žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga kojeg je prema njima imao njegov brat. Četvrtog na popisu za likvidaciju, Jeru M., također prema neslužbenim informacijama, je tražio kod njegove kuće, ali ovog nije bilo tamo.

– Do aprila je bio na brodu na kojem je proveo 14 mjeseci. Inače je živio uredno, sportaš je, osvajao je puno medalja iz Taekwondoa. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu kući prijetiti zbog navodnih dugova njegovog srednjeg brata. U septembru su mu čak prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen pa je tako i u kafiću nakon zločina sjedio s bratom kao da se ništa nije dogodilo. Mirno se predao policiji, no kad mu je prišao oveći specijalac od straha su mu se oduzele noge – ispričali su svjedoci.

– U kafić je prvi stigao srednji brat koji je rekao “Jeste li čuli što se dogodilo, brat mi je ubio ove!”. Nešto kasnije, u kafić su stigli i njihov otac kao i počinitelj… Nakon 45 minuta, u kafić je ušao specijalac, a otac je, dok mu je specijalac odvodio sina ubicu, rekao “Drži se, sve će se doznat!”

izvor agencije

Čitaj još:   HOROR: Vaterpolisti, Zvezde napadnuti u Splitu...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SPLIT Napadnut zbog tetovaže cara Lazara…

Incident u kome je Aleksandra grupa od desetak Hrvata napala, Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši