IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGINUO DJEČAK, POVREĐENIH NA SVE STRANE: Vozač “audija” sletio s puta…

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavilja dežurni okružni javni tužilac, zajedno sa policijskim službenicima…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 15:01. 2030… 09: 31… POGINUO DJEČAK, POVREĐENIH NA SVE STRANE: Vozač “audija” sletio s puta…

Maloljetni M. J. (15) iz Banjaluke je poginuo, a tri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu, potvrđeno je u banjalučkom tužilaštvu.

Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka –Кneževo, u mjestu Vidovo vrelo, opština Кneževo sinoć oko 21.40. sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo maloljetni M.J (16) iz Banje Luke, saopćili su iz MUP-a RS.Vozač Audija Miloš Panić i saputnici u vozilu M.N., rođena 1990.godine iz Banja Luke i M.A. rođen 1989.godine iz Banje Lke, su zadobili tjelesne povrede .

Do nesreće došlo kada je Miloš Panić (29) upravljajući automobilom „audi“ izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka zajedno sa policijskim službenicima Policijska stanica Кneževo .

Čitaj još:   POLICIJSKA POTJERA U SARAJEVU, policajac povrijeđen, dva lopova uhvaćena...

-Tom prilikom poginuo je petnaestogodišnjak, a vozač Panić i saputnici M. N. (30) i M. A. (31) iz Banjaluke su povređeni. Uviđaj je obavila dežurni tužilac Gordana Mijatović zajedno sa policijom iz Kneževa – pojasnili su u tužilaštvu.

Tužilac je naredio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradale osobe.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši