IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OŠTRA PORUKA: Dalila, zaprijetila, “Samo da vas obavjestim, ako mi progovorimo…”ovim zadrugarima predstoji pravi džehenem i pakao! (foto)

OČITO Drama se nastavlja i van Zadruge 3…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 16:01. 2030… 17: 31… OŠTRA PORUKA: Dalila, zaprijetila, “Samo da vas obavjestim, ako mi progovorimo…”ovim zadrugarima predstoji pravi džehenem i pakao!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su nedavno zbog izlaska i bježaanja iz “Zadruge 3” diskvalifikovani, te su juče tek došli po svoje stvari na Pink televiziju.

Međutim, nakon izlaska, Dejan je otvorio Instagram nalog, koji je preko noći dobio fascinantnih 10.000 pratilaca, ali to nije potrajalo, jer su mu “antifanovi” prijavili profil, te je već drugi put ugašen.

Istim povodom se oglasila i Dalila i ovim riječima se osvrnula i na diskvalifikaciju:

– Samo da vas obavijestim da su Dekiju po drugi put oborili zli ljudi Instagram. Kome smetamo “sitni i nebitni”? Ako mi progovorimo o nekim stvarima koje su se tolerisale hmm, neće biti baš dobro…

Rečenica “smrdiš na loj” vrlo je dobro poznata narodu! Uvek sam znala da narod vidi sve!

Čitaj još:   Danima točili dizel umjesto benzina: 'Vozilo je usporavalo, gubilo na snazi, s vremenom i stalo'- na INA pumpi priznali grešku... (foto, video)

Narode, hvala Vam na ogromnoj podršci, hvala što sve vidite onako kako smo vidjeli i mi! Hvala vam što ne dozvoljavate da budete zamorčići! – napisala je Dalila na svom Instagram nalogu...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši