IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA: Podlegao i drugi mladić nakon teške saobraćajne nesreće u BiH… (foto)

U vozilu se nalazio i maloljetni E. A., koji je zadobio lakše povrede…

TUZLA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:01. 2020… 17: 31… TUGA VELIKA: Podlegao i drugi mladić nakon teške saobraćajne nesreće u BiH…

TRAGEDIJA Dvojica mladića preminula su do ovog trenutka… Nakon stravične nesreće kod Tuzle, ljekari se bore za život mladog Anela Arnautovića…

Nakon stravične saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Tuzla – Orašje u mjestu Čanići, ljekari Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla se bore za život mladića Anela Arnautovića.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao regionalni portal ibalkan.net u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali Irmel Arnautović i Ildahid Malkić iz mjesta Tinja kod Srebrenika, dok je povrede zadobio Anel Arnautović.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac.

Čitaj još:   VIC DANA Kako se zove Rus koji puši tri cigare u BUDVI? (foto)

Podsjetimo, na licu mjesta je stradao Irmel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je na UKC-u Tuzla preminuo Ildahid Malkić, koji je upravljao Mercedesom.

U vozilu se nalazio i maloljetni E. A. (16), koji je s Anelom Arnautovićem sjedio na stražnjem sjedištu. Maloljetnik je, kako saznajemo, zadobio lakše povrede.

Omladinski fudbalski klub Gradina oglasio se na Facebooku uputivši poruku podrške svom bivšem članu. 

– U ovim trenucima smo mislima uz našeg bivšeg fudbalera i člana šampionske generacije, juniora Anela Arnautovića, koji je sinoć doživio tešku saobraćajnu nesreću. 

Kolektiv OFK Gradina vjeruje i nada se što bržem oporavku, izdrži, majstore – stoji u objavi…

http://iBalka.net 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši