IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO O RS KAO O UBOGOM INVALIDU BEZ IGDJE IČEKA: „Mnogo je teško Mile Dodiku da napravi dinar“! (foto i video)

Nakon sastanka s Milom Dodikom predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, pohvalio se pred beogradskim novinarima kako Srbija sve izdašnije pomaže svoju braću preko Drine…

BEOGRAD: Regija, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:01. 2020… 09: 31… VUČKO O RS KAO O UBOGOM INVALIDU BEZ IGDJE IČEKA: „Mnogo je teško Dodiku da napravi dinar“! (foto i video)

SAM VUČIĆ Govoreći o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Republii Srpskoj, Vučić je kazao da mu uopće nije jasno kako Dodik uspijeva „namaknuti i jedan dinar“, ali da je, hvala Bogu, Srbija u sve boljoj poziciji i da će sve više pomagati Srbe u manjem bh. entitetu.

„Ja se njima divim, to je prosto neverovatno, kao da cede suvu drenovinu, iz čega izvlače tu vodu. Zamislite da mi imamo taj nivo stranih investicija, pa mi ne bismo mogli da isplatimo ni plate ni penzije“, kazao je Vučić.

Dok je Vučić govorio, Dodik je pozadi nervozno cupkao i gutao knedle. Ni sam nije znao da li Vučić hvali njegovu snalažljivist ili ga pak kritikuje što je RS doveo u tako jadnu poziciju…

Čitaj još:   Vic dana Kako je Mujo prevario Fatu s Hasom...

Pogledajte video jagidovke VUČKA I MILETA SA LAKTAŠA!!!

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši