IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZEO”VIAGRU ZA BIKOVE”: Erekcija mu trajala tri dana, problem riješio u bolnici! (foto i video)

Muškarac koji je planirao seks s 30- godišnjom ženom pa je odlučio hemijski pojačati svoje sposobnosti…

MEKSIKO CITY: Svijet, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 19:01. 2020… 18: 11… UZEO”VIAGRU ZA BIKOVE”: Erekcija mu trajala tri dana, problem riješio u bolnici! (foto i video)

Jedan je Meksikanac hospitaliziran nakon trodnevne erekcije koju je uzrokovao stimulans koji se, prema pisanju lokalnih medija, inače koristi na bikovima.

Neimenovani muškarac hitno je operiran u bolnici u gradiću Reynosa na granici Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. U bolnicu je došao nakon što mu erekcija nikako nije prolazila.

Prema pisanju novina “La Republica” iz Perua, muškarac je planirao seks s 30-godišnjom ženom pa je odlučio hemijski pojačati svoje sposobnosti, prenosi Daily Mail…

“Hospitaliziran je u Specijaliziranoj bolnici 270 u gradu Reynosa. Uzeo je seksualni stimulans koji je kupio u Veracruzu, koji farmeri u toj regiji koriste na bikovima”, ispričali su doktori novinarima. 

Čitaj još:   OVO JE Lice četvorostrukog ubice: Sjekirom usmrtio članove porodice... (foto)

Muškarac je navodno putovao skroz do Veracruza kako bi nabavio spomenuto sredstvo. Nije poznato u kakvom je stanju nakon operacije.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši