IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO Kakvo će vrijeme u regionu biti do petka…

U regionu do petka uglavnom sunčano, u dijelovima više balkanskih zemlja magla i niska naoblaka…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 20:01. 2020… 09: 11… EVO Kakvo će vrijeme u regionu biti do petka…

Danas u Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano i na jugozapadu Bosne danas će preovladavati sunčano vrijeme, u ostatku zemlje pretežno oblačno…

Vjetar u Bosni slab istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od minus dva do četiri, na jugu od pet do 11 stepeni Celzijusovih, u Sarajevu oko jedan stepen.

U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u Bosne je moguće provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperatura od -6 do 0, a dnevna od -2 do do 11°C.

U utorak u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostatku Bosne, veći dio dana, magla ili niska naoblaka. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od minus osam do minus jedan, na jugu od nula do pet, a dnecna od jedan do sedam, na jugu od osam do 12.

Čitaj još:   KUPIO POLOVNI KAUČ ZA 30 DOLARA, u njemu pronašao nešto što mu je promijenilo život!!! (foto)

U srijedu u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskom naoblakom. U ostalim područjima sunčano. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu od jedan do šest, a dnevna od tri do devet, na jugu od osam do 13.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u četvrtak u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskom naoblakom. U ostalim područjima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu od dva do šest, a dnevna od dva do osam, na jugu od devet do 14.

Sunčano vrijeme će biti i u petak. U večernjim satima se očekuje naoblačenje. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu od dva do sedam, a dnevna od četiri do devet, na jugu od osam do 14 stepeni...

http://ibalkan.net

Čitaj još:   Nidžara Ahmetašević: Zaključali su me i skinuli do gola, spominjali su mi i majku... (foto i video)
ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši