IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pazarac, probao da prošvercuje parfeme u kanti sa pijeskom… (foto)

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Gradina spriječili neobičan pokušaj krijumčarenja parfema u kanti sa pijeskom…

GRADINA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 20.01.2020, 17:52,  Pazarac, probao da prošvercuje parfeme u kanti sa pijeskom…

PROVJERENO JE DA SU Carinici u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Gradina spriječili neobičan pokušaj krijumčarenja parfema u kanti sa pijeskom.

SAM Slučaj je otkriven 17. januara kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju pristigao autobus novopazarskih registarskih oznaka, a putnicima i voznom osoblju rečeno da sve što imaju prijave i iznesu za carinsku kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Uslijedio je detaljan pregled autobusa u kome je u kanti sa pijeskom, koja je inače dio redovne zimske opreme, otkriveno 12 parfema raznih robnih marki.

Potom je kontrola nastavljena, pa je otkrivena i druga skrivena roba – u toaletu ispod umivaonika, ispod sjedišta i na samim mjestima sa sjedištima, u odijeljku iznad glave putnika, kao i u frižideru autobusa.

Čitaj još:   Erdogan, posjetio IZMIR i područje pogođeno potresom, spašene 103 osobe... (foto i video)

Među krijumčarenom robom našlo se ukupno: 22 parfema, 24 ženske torbe, kao i 125 odjevnih predmeta...

izvor Uprava carine.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši