IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽENE UBIJENIH ŠKALJARACA TVRDE DA SE NIČEGA NE SJEĆAJU: Odbile da daju bilo koju informaciju policiji… (foto)

Navodno, ničega što se sinoć događalo se ne sjećaju…

ATINA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 20.01.2020, 18:52, ŽENE UBIJENIH ŠKALJARACA TVRDE DA SE NIČEGA NE SJEĆAJU: Odbile da daju bilo koju informaciju policiji… (foto)

Supruge ubijenog Igora Dedovića i Stevana Stamatovića rekle su policiji da ne znaju ko bi mogao da stoji iza njihovog ubistva koje se odigralo u restoranu u Atini, a takođe su tvrdile da ne znaju ni gdje su njihovi muževi boravili u Grčkoj…

Dvije žene od kojih je jedna ranjena u pucnjavi u nedelju popodne, kada su Igor Dedović i Stevan Stamatović hladnokrvno ubijeni, policiji nisu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali i životu koji su Dedović i Stamatović vodili prije pucnjave.

Prema pisanju grčkog “Alfapresa”, rekle su da su u Grčku došle u posjetu, kako bi provele praznike sa porodicom. Međutim, policajcima su rekle da ne sjećaju gdje borave, a da su došle taksijem.

Jedna od dvije žene (grčki mediji nisu objavili o kojoj je riječ) kazala je da zna da je njen muž bjegunac, ali su obadvije rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo učešće u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica.

Čitaj još:   REGIONU PRIJETE MAJMUNSKE BOGINJE: Nova bolest stigla u Evropu a vakcine nema!!!

Policajci su, piše isti portal, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojni ključevi i novčanice od 500 eura.

Podsjetimo, u sinoćnoj pucnjavi u restoranu u Atini nepoznati, maskirani napadači ušetali su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sjedeli sa porodicama. Hladnokrvno su u njih ispalili 20 hitaca i pobjegli. Čitava akcija opisana je kao brza u trajanju od tridesetak sekundi, a u pucnjavi je ranjena i supruga jednog od kriminalca, koja je kao i žrtve napada odmah prevezena u bolnicu.

Nemiloj sceni svedočila su i njihova djeca, a grčki mediji su jutros prenijeli da se jedno od njih i dalje nalazi u bolnici pod nadzorom psihologa i psihijatra zbog velikog šoka koje je pretrpjelo. Sigurnosne kamere snimile su napadača, ali su grčki mediji prenijeli ono što je snimcima zabilježeno vjerovatno neće biti od velike pomoći istražiteljima…

Zasad je poznato da je u pucnjavi učestvovalo najmanje četiri osobe koje su se sa lica mijesta odvezle džipom i za kojima se intenzivno traga. Javnost u Grčkoj zgrožena je zločinom. Inače, Dedović je slovio za jednog od vođa škaljarskog klana, dok je Stamatović bio na čelu zagoračke grupe…

izvor agencije

Čitaj još:   DINA Bajramspahić: Možemo reći da sada govorimo o većini od 30. avgusta bez URE... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši