IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB: Otkriveno kako je Srbin uspio da pobjegne iz bolničkog toaleta… (foto i video)

Zatvorenik koji je pobjegao iz Remetinca je uhapšen sinoć u zagrebačkom naselju Volovčica, policajci su ga pronašli u Borongajskoj ulici u Zagrebu…

ZAGREB: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 21. 01. 2020… 17: 51… ZAGREB: Otkriveno kako je Srbin uspio da pobjegne iz bolničkog toaleta… (foto i video)

Riječ je o 32-godišnjem Srbinu Ivanu Đorđeviću koji je juče pobjegao iz bolnice “Sestara milosrdnica” gdje je odveden na pregled.

Đorđević je nepravosnažno osuđen na četiri godine zatvora na Opštinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, on je u zatvoru progutao bateriju, zbog čega mu je pružena ljekarska intervencija na Hitnoj u Vinogradskoj bolnici

Nevjerovatan propust policajaca

Đorđević je tražio da ide u toalet, što su mu policajci i odobrili, i to u više navrata. Poslednji odlazak zatvorenika u WC završio se bijegom.

Čitaj još:   NEMIRNO TLO I DALJE: Još jedan potres u najvećem gradu Hrvatske... (foto)

Kamere RTL Direkta bile su u njemu. Kako se vidi na snimku, taj WC nema prozora i to je vjerovatno prevarilo policajce. Naime, iako nema prozora, u WC-u se nalazi oko dva metra visok zid.

Taj zid nije spojen sa plafon, te je preko njega mogao da se popne. S druge strane zida je mala prostorija, neka vrsta ostave.

U toj ostavi postoji mali prozorčić. Kako se i ostava i WC nalaze u prizemlju Đorševiću, kad je prešao u ostavu, nije bio nikakav problem da izađe i pobjegne.

Dok su policajci shvatili šta se događa, on je već bio negdje na zagrebačkim ulicama…

izvor Index.hr/RTL

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

Komentariši