IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LEDENI TALAS, SUTRA UVEČE: Naredne nedelje prava zima, gdje će padati SNIJEG… (foto)

Od večeras nam slijedi promjena vremena, a odmah u nedelju i SNIJEG…

SARAJEVO: Region, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 25. 01. 2020… 17: 51… LEDENI TALAS SUTRA UVEČE: Naredne nedelje prava zima, gdje će padati SNIJEG…

Vreme u Srbiji će sutra biti promjenljivo oblačno, sunčano i suho veći dio dana, a uveče i u toku noći mijestimično će padati kiša, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZBiH).

Puhaaće slab i umjeren, južni i jugoistočni vjetar.

Najniža temperatura biće od minus tri do četiri, a najviša od osam do 13 stepeni C. U Sarajevu će u toku dana biti promenljivo oblačno, sunčano i suho, a uveče i u toku noći povremeno kiša.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 26. januar 2020. godine: Očekivana biometeorološka situacija može nepoljno uticati na hronično oboljele i osjetljive osobe. Oprez se savjetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Bolovi u mišićima i glavobolja su očekivane meteoropatske reakcije. Pojačana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Najniža temperatura biće oko tri, a najviša oko 11 stepeni C.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. oktobar 2021. godine

Vjetar će biti slab, promjenljiv, na istoku pre podne umeren, povremeno i jak severozapadni. Jutarnja temperatura od -7 do -1, najviša dnevna od 3 do 9 stepeni C.

I u Sarajevu ujutru oblačno uz slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano. Vjetar slab promjenljiv. Jutarnja temperatura od -5 do -2, najviša dnevna oko 4 stepena C.

U ponedeljak ujutru u nižim predjelima biće mjestimično magle, tokom dana očekuje se pretežno sunčano vrijeme…

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši