IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPUCAN BIVŠI VOĐA: Sačekuša za Alibega iz navijačke grupe “Zabranjeni”…

Prevezen je u Urgentni centar u Beogradu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 25. 01. 2020…  21: 47… UPUCAN BIVŠI VOĐA: Sačekuša za Alibega iz navijačke grupe “Zabranjeni”…

VEČERAS UPUCAN VOĐA PARTIZANOVIH NAVIJAČA! Sačekuša na Novom Beogradu, ranjen Nenad Alajbegović Alibeg…

Večeras je na Novom Beogradu ranjen Nenad Alajbegović (39), zvani Alibeg, bivši vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, prenose Novosti.

Alajbegović je već jednom ranjen u sačekuši u Novom Beogradu juna prošle godine, i je odavno poznat policiji i ima više krivičnih prijava.

On je u pratnji prijatelja prevezen u Urgentni centar…

Nenad Alajbegović (39), zvani Alibeg, bivši vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni” već je jednom ranjen u sačekuši u Novom Beogradu juna prošle godine.

U julu 2010. godine on je čudom ostao nepovređen kada mu je napravljena sačekuša ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu. U njega je tada, dok je izlazio iz zgrade, pucao nepoznati muškarac, ali sva tri ispaljena metka su ga promašila.

Nenad je, inače, dugo bio jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, koja je već godinama u žestokom sukobu sa suparničkom frakcijom “Alkatraz”.

Čitaj još:   ALIBEGA ZVAO POZNANIK, ONDA, NAPADAČ ZAPUCAO: Pokušaj ubistva vođe ZABRANJENIH dobio preokret... (foto)

Policajci i stručnjaci iz oblasti bezbjednosti su u više navrata isticali da u pozadini navijačkih sukoba nije samo prevlast na tribini, već kontrola narko-tržišta u Beogradu i ostalih kriminalnih poslova, u kojima su “obični” navijači, bliski vođama, praktično njihovi vojnici.

Nenadov brat Dejan je bio jedan od vođa navijača Partizana, i on je ubijen pre 15 godina.

Alajbegović je dobro poznat policiji, te iza sebe ima 67 krivičnih prijava, a prema pojedinim podacima prvi put je privođen kad je imao samo 12 godina, dok još nije bio krivično odgovoran.

Dejan Alajbegović (30), Nenadov brat, ubijen je 29. aprila 2004. godine u kafiću na terasi bioskopa “Fontana” na Novom Beogradu. Dejana je ubila Aleksandra Vučetić, zvana Duda, sestra od tetke braće Alajbegović.

Duda je poslije zločina pobjegla, ali je ubrzo uhapšena zbog Dejanovog ubistva i osuđena na osam godina zatvora. Kaznu je nedavno odslužila.

Tokom suđenja, ona se branila tvrdnjom da je Dejan maltretirao njenu majku i da je to razlog što je pucala u njega.Dejan je prije toga dva puta bio u zatvoru, zbog iznude i tuče…

Čitaj još:   VUČIĆ: “Žele da izvuku moju nervozno- histeričnu reakciju, kako sam loš...” (foto, video)

izvor Srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši