IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo legendarni Kobi Brajant… (foto)

Legendarni košarkaš Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći, javljaju strani mediji…

KALABAS (Kalifornij): Svijet, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 26. 01. 2020…  20: 47… STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo legendarni Kobi Brajant…

Pored Brajanta, u nesreći su stradale još četiri osobe u helihopterskoj nesreći…

Stravična vijet koja je rastužila planetu a stiže iz Amerike. U helihopterskoj nesreći poginuo je legendarni košarkaš Kobi Brajant. 

Brajant (40) nastradao je u helikopterskoj nesreći, a još uvek se čekaju detalji tragedije. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena i legenda Los Anđeles Lejkersa se nalazio u letelici sa još četiri osobe.

Prema prvim informacijama preživelih nema. Do nesreće je došlo u Kalabasasu u Kaliforniji u nedelju ujutru po lokalnom vremenu…

Nesreća se dogodila danas ujutro, kada je Kobe, zajedno s još najmanje trojicom prijatelja, privatnim helikopterom letio iznad Kalifornije. Vatru, koja je prema nekim izvorima uzrok nesreće, preživio nije nitko, a točni uzroci nesreće još se istražuju. 

Čitaj još:   Muslimani sa akšam namaza obilježavaju Lejletu- l -berat: Noć oprosta, sudbine i želja...

Kobe Brajant bit će upamćen kao član NBA momčadi Los Angeles Lakersa, za koje je igrao tokom cijele svoje 20-godišnje karijere.

Kobi iza sebe je ostavio suprugu, bivšu glumicu Vanessu Brajant, s kojom je bio u braku 19 godina, a imaju i četiri kćerke: 16-godišnju Nataliu, 13-godišnju Giannu, trogodišnju Bianku i šestomjesečnu Capri. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši