IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fotografija oca i ćerke, koja uz romantičnost tjera suze na oči: Kobi i Đina su živjeli za košarku… (foto i video)

OVO JE zadnja fotka Kobija i Đine Brajan sa poslednje utakmice koju je odigrala trinaestogodišnja iznimno talentovana djevojčica…

LOS ANĐELOS: Svijet, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 27. 01. 2020…  14: 47… Fotografija oca i ćerke, koja uz romantičnost tjera suze na oči: Kobi i Đina su živjeli za košarku… (foto i video)

Košarka je u porodici Brajant bila velika strast, a otac Kobi i ćerka Đijana cio život su podredili sportu pod obručima, koji im je pružao najveće zadovoljstvo.

Đina je trenirala košarku i imala je velike želje da se probije do ženske NBA lige, a može se reći da je bila na dobrom putu

Popularni američki tabloid “TMZ”, objavio je fotografije Kobija i Đijane Brajan sa poslednje utakmice koju je odigrala trinaestogodišnja devojčica.

Utakmica je odigrana u subotu u “Mamba Akademiji” gdje je Đina igrala dvije utakmice. Kobi Brajant je sjedeo pored terena i koristio je svaku priliku da udijeli savet ćerki.

Čitaj još:   ZA PLAKANJE: Zašto se Kobi, stalno vozio helikopterom... (foto)

Kako prenosi “TMZ”, nije jasno da li je Kobi bio trener ekipe ili ne, ali je jasno da je uživao pored terena, što je bio slučaj i u ranijim klubovima Đine.

Na društvenim mrežama kruži video snimak napravljen na jednom košarkaškom meču u kome su Kobi i Đijana prisustvovali i gdke joj tragično stradali NBA as ukazuje na detalje.

Sudbina je htela da samo sedam dana nakon toga Kobi i Đijana uz još sedmoro ljudi stradaju u teškoj nesreći iznad Los Anđelesa

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši