IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJE AKCIJE SIPA-e: Ulov decenije,našao se u kamionu, za šta se sve tereti uhapšeni Ante… (foto)

Velika zapljena je rezultat višemjesečne istrage i koordinisane akcije na kojoj su radili Tužilaštvo BiH i SIPA…

USKOPLJE :BiH, Crna Hronika, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 27. 01. 2020…  DETALJE AKCIJE SIPA-e: Ulov decenije, našao se u kamionu, za šta se sve tereti uhapšeni Ante…

Ante S., vlasnik firme iz Uskoplja, uhapšen je nakon što su u nedjelju pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u cisterni koja se nalazila u krugu ovog preduzeća pronašli oko 400 kilograma droge, saznaju “Nezavisne”

Terete ga za organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Saznaje se da je na osnovu prikupljenih informacija cisterna firme, koja se inače bavi prevozom, trgovinom i građenjem, pretresena u krugu preduzeća. U njoj su bila veća pakovanja skanka, čija je ukupna težina 400 kilograma i za koju se sumnja da je bila namijenjena za dalju distribuciju.

Čitaj još:   DANAS I VEDRO I OBLAČNO, TEMPERATURA TEK DO 26 °C: Nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima za četvrtak skoro... (foto)

Iako je droga pronađena u nedjelju, prostorije preduzeća i juče su bile pod blokadom i nadzorom Specijalne jedinice SIPA.

Pretresi ovog preduzeća, u čijim prostorijama je pronađena droga, i juče su vršeni, pa su izuzeti i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku…

izvor nezavisne.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more