IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Privedeno 16 osoba, majku jednog od lidera pustili na slobodu, pronašli im oružje, municiju, mobilne… (foto)

Podgorička policija jutros je privela 16 osoba, među kojima je majka jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića, Ratka Knežević (68), saopšteno je iz Uprave policije…

PODGORICA: Crna Hronika, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 31. 01. 2020…  13. 47… Privedeno 16 osoba, majku jednog od lidera pustili na slobodu, pronašli im oružje, municiju, mobilne…

Nakon saslušanja u Sudu za prekršaje, Ratka  Kneževićeva je puštena kući.

Pripadnici Uprave policije su jutros, postupajući na osnovu naredbe nadležnog suda, pretresala 17 lokacija i tom prilikom pronašli oružje u ilegalnom posjedu pušku i dva pištolja, određenu količinu municije, sredstava komunikacije i druge stvari i predmete.

Oduzete stvari i predmeti biće predmet forenzičkih vještačenja.

“U službene prostorije Centra bezbjednsoti Podgorica dovedeno je 16 osoba među kojima je i Ratka Knežćević koja je prilikom pretresanja njihove kuće ometala i omalovažavala policajce”, naveli su iz Uprave policije.

Ona je privođena zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru.

Čitaj još:   UŽIVO SA CETINJA: Bečić izrekao mjeru udaljenja sa sjednice Andriji Popoviću iz Liberalne partije!

“U toku je kriminalistička obrada svih privedenih, a u saradnji sa nadležnim državnim organima sve osobe za koja se steknu uslovi prekršajne ili krivične odgovornosti biće procesuirana u skladu sa zakonom”, zaključuju u Upravi policije.

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević, koji je danas u Beogradu, potvrdio je za Tanjug da je njegova majka jutros privedena.

On je naveo da u ovom trenutku ne zna razlog hapšenja, ali da sigurno zna da je bila učesnik molebana i litija u Crnoj Gori u znak protesta zbog donošenja Zakona o slobodi vjeropispovesti.

Knežević je za Tanjug rekao da se hitno vraća u Crnu Goru…

izvor Cdm.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more