IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. februar 2020. godine…

Ovan uspješan, Bik i Vaga nezadovoljni, Blizanci energični, Rak pun povjerenja, Lav u krizi, Djevica napeta, Škorpija zatvorena, Strijelcu potreban balans, dobar dan za Jarca, Vodolija mora da bude odlučnija, a Ribe inferiorne. Ovo je dnevni horoskop za 02. februar 2020. godine.

OVAN

Nova ponuda vam uskoro dolazi i zanimljive poslovne ponude vam slijede danas. Flertujete sa osobom koja vam se dopadai skupljate hrabrost da ka njoj napravite neki konkretniji korak. Puni ste energije danas!

BIK

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i ostvarenju uspjeha kada je u pitanju vaše polje posla. Očekuje vas povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Možete da uživate u zajedničkim trenucima. Vratni predio je osjetljiv.


BLIZANCI


Vrijeme je da se suočite sa greškama na poslovnom polju i da krenete polako da ih ispravljate. Voljena osoba od vas očekuje iskrenost ali vama je ponekad teško da budete sasvim otvoreni sa njom. Mogući su problemi sa holesterolom.


RAK

Možete da očekujete veoma uspješan dan. Trebalo bi da vam posao ide od ruke bez bilo kakvih problema. Očekuje vas početak veze sa osobom prema kojoj osjećate veliku dozu privlačnosti već neko vrijeme. Problemi zbog umora.

LAV

Zauzmite se za sebe ako želite da promjenite one stvari koje vam na poslovnom polju ne odgovaraju. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete susret sa osobom koja će vas jako privući. Problemi sa nesanicom su mogući.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. jul 2019. godine...


DJEVICA

Uspjećete da riješite sve probleme na ovom polju i da se konačno oslobodite pritisaka. Spremni ste za nova dešavanja i za nove susrete. Osjećate da vam prija pažnja od novih udvarača. Poradite na boljoj koncentraciji.


VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite ono što zamislite i da će vam posao ići od ruke. Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Povoljan je dan za planiranje zajedničkog putovanja. Bavljenje sportom vam prija.


ŠKORPIJA

Pokazaćete da ste spremni da na poslovnom polju napredujete i da prihvatite veći broj obaveza. Uživate pored voljene osobe sa kojom vam je lijepo. Moguće je da ste srećni i ispunjeni posle dužeg vremena. Stvarajte zdravije navike.

STRIJELAC

Moguće je da ste pokazali da ste spremni za promenu posla i sada očekujete prve vijesti po tom pitanju. Ukoliko budete bili pretjerano ljubomorni, imaćete veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Osjetljiva koža vam stvara probleme.


JARAC

Dolazite do prilike da napredujete. Moguće je da ste vrijednim radom zaslužili podršku nadređenih. Sve dok ste spremni da se borite za vašu ljubav, možete da očekujete uspjeh veze sa voljenom osobom. Podložni ste upalama.


VODOLIJA

Dolaze vam neke neočekivane promjene koje bi mogle da vam izazovu stres na polju posla. Moguće je da ste razočarani u ljubav i da niste spremni da se trudite oko neke nove osobe sada. Čuvajte svoju jetru.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. novembar 2019. godine...


RIBE

Imaćete sreće oko posla danas i situacija koja vas brine može da vam se razriješi brže nego što planirate. Posvetite se emocijama. Važno je da sa voljenom osobom poradite na iskrenoj komunikaciji. Čuvajte se mogućih povreda.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more