IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. februar 2020. godine

Sreća za Ovna, Bik u obavezama, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav flertuje, Djevica nervozna, Vaga puna elana, Škorpija nestabilna, Strijelac korektan, Jarac nezadovoljan, dobar dan za Vodoliju, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 04. februar .2020. godine.

OVAN

Današnji dan vam donosi veliku količinu stresa na poslu. Važno je da budete spremni da se suočite sa problemima. Priželjkujete emotivne promjene ali nemate dovoljno inicijative. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

BIK

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Današnji dan vam prolazi vez većih trzavica. Ukoliko se budete prepustili svojim osjećanjima, uživaćete sa voljenom osobom. Povedite računa o svojim očima.


BLIZANCI

Očekuju vas promjene na poslovnom planu, vrijeme je da prihvatite da se okolnosti ipak mijenjaju. Polako se hladite jedno od voljene osobe i imate utisak da vaš odnos neće moći da bude isti kao pre. Manje probavne smetnje.


RAK

Očekuje vas prilika da realizujete promjene koje želite na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom poslovne situacije. Nemojte da potiskujete svoja osjećanja, vreme je da se pozabavite svojim potrebama. Problemi sa disajnim putevima.

LAV

Moguće je da je došlo vrijeme da donesete odluku po pitanju promjene radnog mjesta. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Može da se kaže da ste vas dvoje na dobrom putu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

Čitaj još:   VIC DANA: Razlika između "besplatno" i "džaba"... (foto)


DJEVICA

Nije povoljan trenutak za velike rizike kada je u pitanju posao. Izbjegavajte i veće troškove danas. Veoma ste posvećeni svom partneru i važno vam je da se on pored vas dobro osjeća. Jedite redovnije.


VAGA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju posao. Sudbina će biti na vašoj strani. Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu koja će vam postati veoma značajna, na duže staze. Prija vam fizička aktivnost.


ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Generalno vas očekuje pozitivan sudbinski uticaj danas. Očekuje vas velika ljubav sa novom osobom koja vam u život dolazi nekako neočekivano, bez najave. Nemate probleme sa zdravljem.

STRIJELAC

Slijedi vam prilika da na poslovnom polju pokažete svoje sposobnosti. Spremni ste da napredujete. Ukoliko imate planove za zajednički život sa partnerom, bićete zadovoljni vašim odnosom. Zdravlje je dobro.


JARAC

Imaćete sreće na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam se dosta dobrih promjena uskoro pokrenuti. Udvara vam se osoba koja u vama ne budi pretjerano jake emocije. Sada niste spremni za vezu. Bavite se sportom!


VODOLIJA

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju. Budi vam se interesovanje prema osobi koju srećete u svom bliskom okruženju. Izbjegavajte alkohol.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. jun 2021. godine


RIBE

Povoljan je dan za promjene na polju posla pa je važno i da se fokusirate na to. Srećni ste i voljeni- ukoliko imate partnera zadovoljni ste pored njega. Za slobodne Ribe je povoljan dan za nova poznanstva. Osjećate se odlično.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more