IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. februar 2020. godine

Bik očajan, Jarac srećan, Vodolija zadovoljna, Ribe neodlučne, Vaga prehlađena, Lav u dilemi. Ovo je dnevni horoskop za 05. februar 2020. godine.

OVAN

Mnogi saradnici neće biti oduševljeni stavom koji budete pokazali na poslovnom polju danas. Moguće je da ne želite više da tolerišete probleme koje vam stvara vaš emotivni partner. Potrebno vam je više sna.

BIK

Zbunjeni ste i razočarani jer poslovne okolnosti nisu onakve kakvim ste se nadali. Flertujete i spremni ste za novu vezu. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam vratiti vjeru u ljubav. Prijala bi vam meditacija.

BLIZANCI

Potrudite se da budete dobro skoncentrisani na svoj posao kao i na obaveze koje imate tokom ovog dana. Kraj polako dolazi kada je u pitanju vaša veza i vrijeme je da se spremite za početak nove ljubavi. Dobro se osjećate.

RAK

Možete da očekujete važna dešavanja na poslu. Današnji dan vam donosi neku bitnu promjenu i vijest. Situacija sa voljenom osobom bi mogla da se promjeni na bolje ako se budete potrudili. Očekuju vas problemi sa zubima.

LAV

Uskoro je moguće pokretanje nove saradnje na poslovnom polju. Bićete veoma zadovoljni. Spremni ste da pokažete osjećanja ka osobi do koje vam je stalo. Hrabro ulazite u novu ljubavnu vezu. Prijao bi vam trening.

Čitaj još:   OVOME SE NIJE NIKO NADAO: Aleksandar VUČIĆ gubi izbore u SRBIJI? Dramatične informacije s terena, najprije će pasti Beograd, a onda redom... (foto, video)

DJEVICA

Manje oscilacije vas očekuju na polju posla. Potrudite se da se dovoljno skoncentrišete na svoj interes. Ako ste slobodni, može da vam se desi flert sa zauzetom osobom koji baš i niste planirali. Pazite na krvotok.

VAGA

Možete da se nadate novoj poslovnoj ponudi. Na ovom polju dolazite do zanimljivih promjena. Trenutno imate manje konflikte sa voljenom osobom i niste sigurni kako će se to sve riješiti. Podložni ste prehladi.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete komplikacije i dosta stresa na poslu danas. Određeni problemi vam dolaze nenadano. Niste sigurni da li želite početak veze ili vam prija da novo poznanstvo ipak ostane flertu. Provjerite nivo šećera u krvi.

STRIJELAC

Povoljan je dan za rješavanje problema kada je u pitanju posao. Možete da očekujete i nečiju pomoć na ovom polju. Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i razmišljate o prekidu veze. Povedite računa o nogama.

JARAC

Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Sve vam sada ide od ruke i nemate veće probleme. Teško pokazujete osjećanja i nekako vam je lakše da se zatvorite u sebe. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Ukoliko budete uspjeli da ostvarite promjene koje planirate, imaćete veliki poslovni uspjeh. Čini vam se da ne možete da ispunite sva očekivanja koja vam nameće osoba do koje vam je stalo. Čuvajte se alergija.

Čitaj još:   PRVA RUNDA OBRAČUNA DRAGANA MEKTIĆA I GORICE DODIK: Ko kome najavljuje robiju... (foto)

RIBE

U poslovnom okuženju ste trenutno u jednoj pasivnoj fazi u kojoj ne planirate bilo kakve veće promjene. Moguće je da vaš emotivni partner nije bio iskren prema vama i da to otkrivate sada. Pad imuniteta je naglašen.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more