IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Igor Srbin i Igor Rus OSUĐEN NA 21 GODINU: Robijaće u najstrožije čuvanom zatvoru u … (foto)

Boravi u najstrože čuvanom zatvoru Zuera, a dane provodi čitajući vjerske knjige i izučavajući pravo…

VALENCIJA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 04. 01. 2020…  12. 00… Igor Srbin i Igor Rus OSUĐEN NA 21 GODINU: Robijaće u najstrožije čuvanom zatvoru u … (foto)

Norbert Feher, koji je javnosti poznat po lažnom identitetu Igor Vaclavić i nadimcima Igor Srbin i Igor Rus, osuđen je pred španskim sudom na 21 godinu zatvora zbog pokušaja dva ubistva u Španiji…

Kako su prenijeli španski mediji, sud mu je za svako od ova dva djela izrekao kaznu od po devet godina zatvora, dok je još tri “zaradio” zbog nelegalnog posjedovanja oružja.

Optuženi je priznao da je u seoskoj kući u blizini Albalate del Arzobispo, ranio Manuela M. i Manuela A. u decembru 2017, nekoliko nedelja nakon njegovog dolaska u Španiju iz Italije, iz koje je pobjegao poslije više pljački i ubistva dvojice muškarca.

Za potrebe suđenja, koje je okončano poslije samo jednog održanog pretresa, u sudnici je bila izgrađena posebna čelična kabina sa staklenim zidovima, zbog opasnosti da bi mogao da izazove neki incident. Dok je prvi oštećeni svjedočio, na njegov zahtev bila je spuštena zavesa preko kabine.

Čitaj još:   KAKO SU PALI SRPSKI NARKO, DILERI U SAD: Išle šifrovane poruke, da zavaraju policiju, ko im je došao glave... (foto)

Feher je, kako je utvrđeno, koristio više od 18 različitih identiteta. Boravi u najstrože čuvanom zatvoru Zuera u Španiji, a dane provodi čitajući vjerske knjige i izučavajući pravo. Navodno, postao je vijerski fanatik i osvojio simpatije nekolicine žena koje su mu pisale i posećivale ga u zatvoru…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more