IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NA SVE JE SPREMAN: Otkriven tajni plan Marka Miljkovića… (foto)

Marko Miljković iznenadio je mnoge kada je ušao u treću sezonu rijalitija „Zadrugu “, a kako se saznaje, ima dobar razlog za to…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 04. 01. 2020…  10. 00…  NA SVE JE SPREMAN: Otkriven tajni plan Marka Miljkovića… (foto)

Marko Miljković je dobio 50.000 eura da ponovo uđe i „Zadrugu“, a iako produkcija od starta planirala da ga pozove, situacija se promijenila otkako je raskinuo s Lunom Đogani…

– Marko je prošle sezone napravio dobru priču u rijalitiju, budući da je osvojio Lunu Đogani koja je bila u žiži javnosti, te ostao sa njom tokom cijele „Zadruge 2“. Ipak, produkcija ga nije planirala u ovoj sezoni, a to se promijenilo tek kada je raskinuo s Lunom. Pozvali su ga na razgovor, a tada je Marko iznio svoje uslove – tvrdi izvor i otkriva da je Miljković obećao da će svoj honorar opravdati.

– Tražio je 50.000 eura, a producentima rijalitija je obećao da će im se njegovo učešće i te kako isplatiti. Objasnio je da publiku zanima s kim će se on družiti i i, pogotovo jer je nedavno raskinuo s Lunom. Vodio se time da će napraviti priču koju god od zadrugarki da je osvoji, što donekle jeste istina, zbog čega je produkcija pristala na cifru koju je tražio – kaže izvor koji ističe da je rijaliti učesniku od velike važnosti da konačno obezbijedi sebe.

– Marko želi da mu se ovo učešće isplati. Dosta je zaradio tokom dvije prethodne sezone, ali taj novac nije pametno uložio. Osim toga, njegov brend odjeće nije prošao kako je očekivao, pa dio honorara od treće sezone „Zadruge“ planira da uloži i u dosta veći kvalitet i reklamu. Razmišljao je da otvori kafić ili kozmetički salon, ali će o svemu odlučiti kada izađe – navodi izvor koji otkriva da Marko planira da se dokopa finala.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. novembar 2020. godine

– Honorar u visini od 50.000 eura je svakako usrećio Marka, ali on neskromno puca na finale, i to da bude u prvih pet koji dobijaju novi automobil. Njega ne zanima to što je protekle sezone već osvojio auto. Ukoliko bi ga uzeo i ove sezone, prodao bi ga i imao dodatnu zaradu. On sada o svemu razmišlja i baš je zagrizao da ostane do kraja i napravi nešto. I to što ima Luninu podršku napolju posebno mu znači, što je i sam rekao čim je ušao. Mnogo je njenih fanova, pa nema sumnje da će u rijalitiju ostati dugo ukoliko ga budu podržavali – zaključuje izvor za medije…

izvor agencije

Čitaj još:   JEZIVE PORUKE IZ MANJEG BH. ENTITETA: Dodik brutalno napao reisa HUSEINA Kavazovića i negirao Bošnjake kao naciju... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more