IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Željko Komšić: Milo Đukanović, uvijek više je nego, dobrodošao u BiH, “Dodik glasao protiv svoje odluke… (foto)

STIGAO POZIV MILU ĐUKANOVIĆU! Sad je jasno gdje je njegova “sigurna luka”: U BiH si uvijek dobrodošao!!!

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 04. 01. 2020… 21. 00… Željko Komšić: Milo Đukanović je uvijek više nego dobrodošao u BiH, “Dodik glasao protiv svoje odluke…

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je već na početku mandata uputilo poziv svim predsjednicima u regionu, uključujući i predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, a za to je glasao i Milorad Dodik, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić.

Željko Komšić je za sarajevsku N1 televiziju rekao da je Dodik svojom izjavom da Đukanović nije dobrodošao u BiH faktički glasao protiv svoje odluke i pokazao neozbiljnost.

– Predsjednik Đukanović je ljubazno i državnički odgovorio na pismeni poziv Predsjedništva Bosne i Hercegovine i uvijek je više nego dobrodošao u Bosnu i Hercegovinu – rekao je Komšić i dodao da BiH i Crna Gora imaju izvrsne bilateralne odnose koji neprestano napreduju i koji su primer dobrosusjedskih odnosa u regionu…

Čitaj još:   PROFESOR Senadin LAVIĆ UPOZORAVA NA OPASNE IDEJE DRAGANA ČOVIĆA: "HDZ želi da jedan glas iz Gruda vrijedi kao deset iz Sarajeva!" (foto, video)

Komšić, kako je rekao, uvjeren da će se dobra saradnja između dvije države, koje nemaju otvorenih pitanja, nastaviti u budućnosti, uprkos “neodgovornosti i neozbiljnosti pojedinaca poput Dodika“, prenosi Tanjug.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more