IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. februar 2020. godine

Ovan, Lav i Blizanci u poslu, Bik upoznaje Vodoliju, Rak se oslanja na partnera, Djevica srećna, Vaga bez emocija, Škorpija pozitivna, povoljan dan za Strijelca, Jarac okrenut budućnosti, Ribe romantične. Ovo je ddnevni horoskop za 06. februar 2020. godine.

OVAN

Ukoliko budete postpuli impulsivno, napravićete grešku na poslovnom polju. Možete da očekujete odličan period za to da vam se odnos sa voljenom osobom pokrene u boljem smjeru. Srčane smetnje su moguće.

BIK

Potrudite se da nađete način da promjenite ono što vam se na polju posla ne dopada. Sve se više svađate sa osobom do koje vam je stalo i nije vam lako da vaš odnos dovedete do stabilizacije. Izbjegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete imati priliku da ostvarite poslovno napredovanje. Raskid vam neće lako pasti jer ste se veoma jako vezali za osobu sa kojom se viđate. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Pred vama su pozitivne okolnosti koje vam donose dobre promjene na poslovnom polju. Usamljenost vam postaje dosadna i u vama se polako budi potreba da se okrenete ka novim poznanstvima. Razmišljate o dijeti.

LAV

Prijalo bi vam da odete na godišnji odmor i da se malo rasteretite kada je u pitanju posao. Ne biste želeli da ponovite greške koje ste ranıje pravili. Zdravlje dobro.

Čitaj još:   HOROR U NJEMAČKOJ: Devet osoba, ubijeno u pucnjavi u dva nargila bara... (foto i video)

DJEVICA

Vi ste vrlo odlučni i spremni ste da na poslovnom polju preduzmete konkretne korake. Dopada vam se osoba koja je spremna da vam otvoreno pokaže da takođe želi vezu sa vama. Problemi sa nervozom su mogući.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i za sada ne postoji nešto što biste konkretno mijenjali. Uživate u avanturama koje imate i niste još spremni za početak bilo kakve ozbiljnije veze. Nervni sistem vam je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete danas imati stabilno stanje na polju posla i da neće biti većih stresova. Uživate u dobrom odnosu sa voljenom osobom koja vam pokazuje svoja iskrena osjećanja. Problemi sa kičmom.

STRIJELAC

Generalno ste zadovoljni okolnostima koje imate u odnosima sa poslovnim saradnicima. Želite da se potrudite oko stvaranja bolje komunikacije sa osobom prema kojoj imate iskrena osjećanja. Mogući su problemi sa kostima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu i da ćete biti veoma zadovoljni. Iako još uvjek patite za osobom iz prošlosti, očekuje vas novo poznanstvo. Pad imuniteta.

VODOLIJA

Niste dovoljno skoncentrisani na poslovno polje. Ponekad se čini i da nemate dovoljno motivacije. Možete da očekujete promjenljivo raspoloženje koje će negativno uticati na vašu vezu. Puni ste pozitivne energije!

Čitaj još:   Dnevni Horoskop za 14. decembar 2018.

RIBE

Ukoliko budete nastavili da se fokusirate na sitnice, mogla bi da vam promakne šira slika. Možete da imate zanimljivo poznanstvo koje će vas voditi do veze koja može da traje na duže staze. Mogući bolovi u stomaku.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more