IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZA KOGA RADI ZGODNA PLAVUŠA: Policija, provjerava da li drogu i oružje prevozi za neki NARKO- KLAN… (foto)

Marijana M, poznatija kao Kokaina, uhvaćena je na Petrovaradinu kada je policija zaustavila njen automobil. Pregledom je utvrđeno da u gepeku ima 20 kilograma marihuane, dva paketića heroina, pet pištolja i 20 komada municije…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 06-02. 2020… 00: 15… ZA KOGA RADI ZGODNA PLAVUŠA: Policija, provjerava da li drogu i oružje prevozi za neki NARKO- KLAN… (foto)

Novosađanka Marijana M. (31) uhapšena nakon što je policija u automobilu kojim je upravljala pronašla 20 kilograma marihuane, pet pištolja i manju količinu heroina, najvjerovatnije je drogu prevozila u za neku od organizovanih kriminalnih grupa koja se bavi rasturanjem narkotika.

Istraga koja bi trebalo da utvrdi kako se droga našla u automobilu kojima je Marijana upravljala, ali i koja je njena uloga u švercu bila, je u toku. Jedan krak svakako vodi ka sumnji da je bila “samo” kurir, odnosno da je drogu prevozila za neku veću kriminalnu grupu koja se bavi rasturanjem narkotika.

Čitaj još:   ISTANBUL: Otvorena bolnica Bašakšehir Cam i Sakura sa kapacitetom 35.000 pacijenata i 500 operacija dnevno... (foto)

Ukoliko se pretpostavka da je Marijana bila kurir ispostavi kao tačna, biće potrebno da policiji odgovori na pitanje ko joj je drogu dao i na koju adresu je trebalo da stigne, ali i ko su njeni saradnici u ovom poslu.

Postoji i mogućnost da Marijana uopšte nije znala šta prenosi u automobilu, ali to je malo vjerovatno, zbog niza drugih podataka koji su u međuvremenu isplivali u javnost o njoj – sebe predstavlja nadimkom Kokaina, na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije na kojima pozira sa pištoljima a u komentarima objašnjava njegove specifikacije i slično.

Takođe, neke osobe iz njenog okruženja dovode se u vezu sa navijačkom grupom “Firma”, koja je poznata po nizu huliganskih ispada.

U međuvremenu, policija je pištolje poslala na vještačenje, kako bi se utvrdilo da li su bili korišćeni u nekom zločinu…

izvor blic.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković- DAN POSLIJE: Ne može crkva biti veća od države, niti se može negirati genocid u Srebrenici... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more