IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. februar 2020. godine

Uspješan dan za Ovna, Biku ne prijaju promjene, Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka, komplikacije za Lava, Djevici potrebna regeneracija, Vaga se dvoumi, dobar dan za Škorpiji, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija jaka, a Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 08. februar 2020. godine.

OVAN

Možete da očekujete faktor sreće na poslu kao i neke dobre preokrete koji će vas oraspoložiti. Dopada vam se osoba koja je već pokazala da želi flert sa vama. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Imate višak energije!


BIK

Spremni ste da se pokrenete na polju posla i da se posvetite promjenama koje smatrate korisnim. Ljubomorni ste i sa voljenom osobom često možete da imate veće sukobe zbog nepovjerenja. Poradite na smirenosti.

BLIZANCI

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama. Današnji dan bi mogao da vam bude prilično naporan. Sa voljenom osobom nemate dobar odnos u poslednje vrijeme i sve teže dolazite do bilo kakvog kompromisa. Povećajte unos vitamina.


RAK

Tokom današnjeg dana možete da se opustite i da se malo odmorite od posla. Okrenućete se nekim drugim stvarima. Ukoliko ste slobodni, slijedi vam susret sa jednom veoma privlačnom osobom. Mogući problemi sa aritmijom.


LAV

Očekuje vas važna podrška na polju posla. Uz pomoć saradnika dolazite do bolje situacije na ovom planu. Spremni ste da probate da uđete u novu vezu, nakon većeg razočarenja koje ste u prošlosti imali. Solidno zdravlje.

Čitaj još:   OVO JE PO NAMA "NAJJAČA" KRVNA GRUPA... (foto)


DJEVICA

Razmišljate o promjenama na ovom planu ali još niste spremni da ih konkretno i ostvarite. Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti ponovo spremna da se vrati u vaš život. Respiratorni organi su vam osjetljivi.

VAGA

Sve može prilično glatko da vam ide od ruke kada je u pitanju vaše poslovno polje danas. Pred vama je odlična faza za ljubav. Možete da očekujete dosta lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Mogući problemi sa hormonima.


ŠKORPIJA

Pred vama je veoma povoljan dan u kojem možete da ostvarite svoje planove na poslu. Upoznajete osobu koja vam prija i sa kojom će poželjeti nešto više od prijateljstva. Ojačajte svoj imunitet.


STRIJELAC

Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan ili da se posvetite nekom svom hobiju, tako i uradite. Moguće je poznanstvo i susret na ljubavnom polju kada se najmanje budete nadali. Redovno provjeravajte pritisak.


JARAC

Pokušavate da nađete idealne okolnosti za promjenu posla ali još uvjek nema dobrih ponuda. Uživate kada provodite vrijeme zajedno sa osobom do koje vam je stalo. Dobar je dan za ljubav. Odlično se osjećate.


VODOLIJA

Kraće putovanje na polju posla može da vam donese dosta važnih kontakata i promjena. Ako ste slobodni, sada lako možete da ostvarite neko novo poznanstvo koje će vas kasnije voditi u vezu. Problemi sa grlom.

Čitaj još:   Vic dana Alo, policija, moželi nam pomoći...


RIBE

Možete da se nadate povećanju zarade i prilici da generalno na polju posla dođete do bolje situacije. Stabilizacija na ljubavnom planu vam dolazi i to sa osobom koja je vezana za vašu prošlost. Zdravlje je sasvim stabilno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more