IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIJA, SMRT BOGATE PENZIONERKE: Nađena mrtva, pojavila se unuka koju niko nikad nije vidio… (foto)

Prema pričanju komšija, Desanka je bila devizna penzionerka, godinama je živjela sama i niko joj nije dolazio u posjetu…

BEOGRAD:Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 07. 02. 2020… 18: 09… MISTERIJA, SMRT BOGATE PENZIONERKE: Nađena mrtva, pojavila se unuka koju niko nikad nije vidio… (foto)

Ne zna se šta je uzrok požara…

Desanka M. stradala je predhodne noći u požaru koji je izbio u njenom stanu u naselju Filmski grad u Beogradu. U stanu preminule žene nađena je veća količina novca.

Prema pričanju komšija, Desanka je bila devizna penzionerka, godinama živjela sama i niko joj nije dolazio u posjetu.

– Nije bila pretjerano druželjubiva, više bi se moglo reći da je bila neprijateljski nastrojena prema svima. Nikada nismo vidjeli bilo koga da joj dolazi u posjetu, ne znamo da li negdje ima djece ili rodbine – priča komšija i dodaje da je Desanka juče popodne izašla iz bolnice.

Vidjeli smo kako ju je ekipa medicinara dovezla u stan nakon što je povrijedila nogu. Ne znamo šta se desilo ainoć niti šta je izazvalo požar – kažu komšije.

Čitaj još:   BAJROVIC: Posjeta Brnabić i Lončara NAJSRAMNIJI događaj u posljednjih 20 godina... (foto)

Kako se može vidjeti, policija je zapetačila vrata stana, a prema našim nezvaničnim saznanjima, za sada se ovaj slučaj ne smatra sumnjivim.

Jedan lokalni dnevnik je prenio da se jutros pojavila mlađa žena, koja se predstavila kao njena unuka, koju niko od Desankinih komšija nikada ranije nije vidio i rekla je da ju je ona zaključala i odnijela ključ sa sobom, a jutros je došla da joj donese burek za doručak i saznala za tragediju.

Portali su prenijeli da se jutros pojavila mlađa žena, koja se predstavila kao njena unuka, koju niko od Desankinih komšija nikada ranije nije vidio i rekla je da ju je ona zaključala i odnijela ključ sa sobom, a jutros je došla da joj donese burek za doručak i saznala je za tragediju…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more