IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Srpski koljač iz Španije” Bora M, klao kuma pred svjedocima, sad u Beogradu ISPREBIJAO KONOBARICU! (foto i video)

Beograđanin Bora M. (50), poznat kao “koljač iz Španije”, jer je prošlog avgusta u ljetovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao na terasi naočigled prolaznika, pušten je iz španskog pritvora…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 06. 02. 2020… 13: 15… “Srpski koljač iz Španije” Bora M, klao kuma pred svjedocima, sad u Beogradu ISPREBIJAO KONOBARICU!

Bora M. je pušten je iz španskog pritvora i trenutno se nalazi u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” u Beogradu, nakon što je napravio nekoliko ozbiljnih incidenata po povratku u Srbiju.

Bora M. je u Španiji osuđen na 8 mjeseci zatvora uslovno sa rokom provjere na dvije godine. Prema saznanjima, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u Kliniku “Laza Lazarević” smješten je deset dana kasnije.

Izvor, dobro upućen u ovaj slučaj, kaže da je on, kada se vratio u Beograd, umjesto da se smiri, nastavio bahato i agresivno da se ponaša. Takvo njegovo ponašanje pogotovo su osjetili gosti i osoblje jednog kafića na Vračaru i restorana na Senjaku, gdje je, između ostalog, pravio incidente od dolaska iz Španije do smještanja u bolnicu.

– U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Djevojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i terao ih da kažu “tekton”. Gdje god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme, a takav je bio i ranije – priča izvor.

Čitaj još:   IGRA VATROM: Vučićeva vlada ''SRPSKOG SVETA''

On navodi da je posle ova dva najnovija incidenta Bora M., koji je labilna osoba i dugogodišnji duševni bolesnik, uhapšen a zatim smješten u “Lazu Lazarević”.

– Po sudskoj mjeri tamo će ostati do 15. februara, a najvjerovatnije će to biti i produženo jer mora da se liječi. Dugogodišnji je duševni bolesnik sa bolešću koja je uznapredovala upotrebom narkotika. Ima bipolarni poremećaj.  I prije svega što je uradio u Španiji pravio je probleme. Dosije mu je bogat, a između ostalog ima i nasilje nad ženama, kao i u porodici – navodi izvor koji navodi da sud može na osnovu psihološkog veštačenja da mu produži boravak u klinici za psihijatriju.

Bora M., kako se saznaje, razveo se od žene sa kojom ima troje djece. Najmlađe djete ide u osnovnu školu. Mediji pišu da je on u toj školi htio da otme djete. Ta priča, međutim, ne odgovara istini, niti je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog toga. U školu je ušao kada nije bilo djece. U Španiji je ljetos Bora M. nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum. On je, kako se saznaje, došao u ljetovalište sa djevojkom, a kada im se pridružio i kum, Bora M. je umislio da se on djevojci nabacuje pa je nasrnuo na njega.

Podsetimo, sve je zaprepastila stravična scena naočigled šokiranih prolaznika u Španiji: polugo muškarac, kome se krv slivala iz prerezanog vrata, vezan za terasu i pokrivenih očiju trpio je prijetnje napasnika koji je u ruci držao ogroman nož.

Čitaj još:   ŠOK: Edisu otac poslao pismo! "NE DOZVOLI DA TE F*KSA BIJE I DA TI SE CIO PAZAR SMIJE!" (foto i video)

Lokalna policija je na licu mjesta, sa ulice, pokušavala da smiri napadača, dok je druga ekipa tražila odbjeglu ženu, kako bi mogli da uđu u stan i spreče krvoproliće. Napadač, na kraju, nije pružao otpor, a žrtva je imala 11 uboda po glavi. Zahvaljujući prolaznicima, koji su alarmirali policiju Borin kum je preživio…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more