IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL UŽIVO: Edis, dobio poziv, Zilha odbija da se javi … (foto)

Edis Fetić uspio da sakupi novac uz pomoć njegove ljubavnice Dragane Mitar kako bi mogao da čuje svoju porodicu, a najviše djecu…

BEOGRAD/NOVI PAZAR: Region, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 09. 02. 2020… 12: 15…  SKANDAL UŽIVO: Edis, dobio poziv, Zilha odbija da se javi … (foto)

Edis Fetić bio je poprilično uplašen, budući da postoji mogućnost da mu se supruga Zilha ne javi na video pozivu, ali dogodilo se nešto što niko nije očekivao.

Naime, Zilha je odbila da se javi na telefon, iako je pokušavano nekoliko puta, a Edis nije mogao da sakrije bijes što je od strane njegove zakonite supruge bio izigran. 

Oni koji prate rijaleti programe vijerna publika”Zadruga 3” imala je priliku da se izjasni o tome da li podržava brak kao instituciju ili “slobodnu” ljubav.

Naime, otkako je oženjeni Edis Fetić Edo, poznatiji kao Gospodin Torta, ušao u “Zadrugu 3” , gledaoci popularnog rijalitija su se podijelili u dvije kategorije – oni koji podržavaju njegovu vezu sa Draganom Mitar i oni koji su na strani zakonite supruge Zilhe Fetić.

Čitaj još:   DANAS TUŽNA POVORKA: Kolona sa tabutima žrtava genocida u Srebrenici kreće u Potočare... (foto + video)

Glasanje je bilo otvoreno a u nastavku vam donosimo rezultate ankete.

Naime, ubjedljivu pobjedu je odnijela zakonita supruga Zilha Fetić, kojoj se priklonilo čak 76 procenta glasača.

ALI SUPROTNOST JE DA JE Sa druge strane, Dragana Mitar je osvojila svega 8 procenta, dok je neodlučnih bilo 16 procenata.

Pitanje koje se pokreće još od prve sezone popularnog TV formata – supruga ili ljubavnica, ima neizmIJenjen ishod...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more