IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEDO JE CAR I ZMAJ: Ima 107 godina, vjerenicu od 99, crveni mercedes kabriolet i ne pomišlja da se ostavi volana… (foto i video)

“Naravno da sam dobar vozač!”, odbrusio je samouvjereno svakome ko ima nešto da mu prigovori…

SARASOTE NA FLORIDI: Svijet, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 11. 02. 2020… 21: 45… DEDO JE CAR I ZMAJ: Ima 107 godina, vjerenicu od isto 99, crveni mercedes kabriolet ne pomišlja da se ostavi volana … (foto i video)

VIDITE SADA DA JA SAM “Naravno dobar špder!”, odbrusi samouvereno starina iz Sarasote, na Floridi, svakome ko ima nešto da mu prigovori

Džo Njumen je najstariji aktivni vozač u Sjedinjenim Američkim Državama, a vrlo vjerovatno i najstariji, ili jedan od najstarijih, vozača na svijetu.

Prvu vozačku dozvolu ima dobio je pre 90 godina, a sadašnja važeća izdata mu je do 2022. godine…

– Naravno da sam dobar vozač! – odbrusi samouvereno 107-ogodišnja starina iz Sarasote, na Floridi, svakome ko ima nešto da mu prigovori, prenose brojni portali širom planete…

Čitaj još:   OI Tokijo FANTASTIČNO: MLADI Plivač iz Tunisa Ahmed Hafnaoui priredio senzaciju i osvojio zlatnu medalju... (foto)

Džo je ljubitelj “trokrake zvijezde”. Vozi crveni dvosjed kabriolet Mercedes-Benz SLK, prve generacije.

U 11. deceniji života uživa u vjetru u kosi uglavnom krstareći po svom komšiluku. U tome me društvo pravi njegova 99-ogodišnja vjerenica Anita, koja će u martu obeležiti svoj prvo stoljeće života.

Anita i ona tvrdi da je njen vjerenik dobar vozač, ali ipak kada je sa njim u kolima kaže da “uglavnom žmuri”.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more