IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN POMAHNITALI GOST: Ranio trojicu, OBEZBEĐENJE ga izbacilo sa splava… (foto)

Beogradska policija uhapsila je gosta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dijelo teško ubistvo u pokušaju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 11. 02. 2020… 20: 15… UHAPŠEN POMAHNITALI GOST: Ranio trojicu, jer ga je OBEZBEĐENJE izbacilo sa splava… (foto)

Uhapšeni M. A. (36) se sumnjiči da je u ranim jutarnjim satima, ispred jednog restorana kod Beogradskog sajma, iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede trojici muškaraca.

Kako smo ranije pisali, do pucnjave na splavu “Kućica” došlo je oko 5 sati ujutru, kada je obezbjeđenje splava izbacilo pijanog M. A. jer je pravio probleme.

Međutim, on se vratio na splav sa pištoljem i zapucao na radnika obezbjeđenja Nemanju Ivanovića (27), konobara Zorana Ljujića (38) koji se slučajno zatekao tu jer je izašao na pauzu i taksistu Marka Mladenovića (82) koji je dovezao stranku.

Splav “Kućica” je miran, nema problematične goste. Kako radi do šest sati, dok većina ostalih splavova radi do četiri, dešava se da pojedinci dođu kada se zatvore ostala mjesta i tu žele da nastave provod. Tako je u subotu ujutro došao i muškarac, pijan, koji je i ranije u sitnim satima svraćao na splav “Kućica” – kazao je sagovornik iz medij upoznat sa istragom.

Pijanac je počeo da skida majicu, provocira ostale goste pa mu je radnik obezbjeđenja prišao, izveo ga napolje i rekao mu: “Smiri se, idi kući.”

Čitaj još:   PETROVIĆ: ''Jedna SEKVENCA, iz bilo kog filma Gorana Markovića VRIJEDI više od cjelokupne SRPSKE VLADE"

Pijani gost je otišao, ali se poslije nekoliko minuta vratio. Radnik obezbjeđenja je nepoželjnom gostu rekao da je pijan i da takve ne primaju.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu…

izvor Blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Centra za građansko obrazovanje (CGO): Nijedna Vlada do sada NIJE IMALA tropetinsku podršku u Skupštini CRNE GORE... (foto)