IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA ZAISTA POSTOJI: Pojavila se prva autentična fotka… (foto)

Mnogi su tvrdili da su čudovište svojim očima vid.eli, ali ipak, nikad o tom nije postojao nijedan dokaz…

LOH NIS (Škotska): Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 12. 02. 2020… 10: 45…  ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA ZAISTA POSTOJI: Pojavila se prva autentična fotka… (foto)

Priče o čudovištu iz Loh Nesa pričaju se već 1.500 godina. Mnogi su tvrdili da su čudovište svojim očima vidJeli, ali ipak, nikad o tom nije postojao nijedan dokaz.

Međutim, fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama mogla bi da bude dokaz da je ovo čudovište zaista stvarno.

Skelet neobičnog izgleda pronađen je na obali jedne plaže u Škotskoj, a na društvenim mrežama se odmah povela debata o tome da li kosti pripadaju čudovištu koji stoljećima ljudima uteruje strah u kosti.

Čitaj još:   Zvanično RUSIJA protjeruje CRNOGORSKOG diplomatu- Uručena nota...

Fotografija je postavljena na zvaničnoj stranici portala Fubar iz Škotske 9. februara, a za kratko vrijeme prikupila je nekoliko stotina lajkova, komentara i šerova.

– O ne, ode Nesi – bio je jedan od brojnih komentara na fotografiju.

Naravno, bilo je i onih koji smatraju da je u pitanju skelet kita, te su apelovali da se pozovu biolozi da ispitaju čitavu stvar.

Za sada nije objavljeno da li skelet zaista pripada nekom sisaru, ili je u pitanju, zaista, skelet čudovišta iz Loh Nesa…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more